Ömer 26. bölüm izle! Ömer 26. son bölüm izle Full HD Tek Parça!

Star Tv'nin sevilen dizisi Ömer, 26. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın paylaştığı Ömer dizisinin 26. bölümünde; Ömer'den vazgeçmeye niyeti olmayan Vicdan, Gamze'yi bir engel olarak görür ve onu saf dışı etmek için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Vicdan'ın yaptığı hamle, Ömer'i içinden çıkılmaz bir durumda bırakacaktır. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Ömer 26. bölüm full izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar

Ömer 26. Bölümüyle izleyiciye gergin ve hüzünlü anlar yaşattı. Ömer 26. bölümde Gamze'nin kendini dağıtması sonucu Ömer'in onu gece kulübünden sırtlayıp götürmesi damga vurdu. Etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizinin yeni bölümünde Vicdan'ın ağır sözleriyle karşı karşıya kalan Gamze, en çok ihtiyacını hissettiği anda Ömer'in ona destek olmamasına çok kırılır. Gamze ve Vicdan arasında neler yaşanacak? Ömer 23. Bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Ömer son bölüm izle full HD tek parça!

ÖMER 26. BÖLÜM FULL İZLE!

Ömer dizisi, yeni bölümüyle her Pazartesi 20.00'de Star'da.

ÖMER 26. BÖLÜM İZLE (YOUTUBE)

Star Tv'de ekrana gelen dizi, yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasının oğlu Ömer'in tüm imkânsızlıklara rağmen tutunacakları aşklarını konu ediniyor.

ÖMER 26. BÖLÜM ÖZETİ

Star Tv'nin sevilen dizisi Ömer, 26. bölümüyle izleyenleri derinden etkileyecek.

Ömer 26. bölümde; Vicdan'ın ağır sözleriyle karşı karşıya kalan Gamze, en çok ihtiyacını hissettiği anda Ömer'in ona destek olmamasına çok kırılır. Vicdan'ın ne kadar tehlikeli bir kadın olduğunu git gide daha iyi anlasa da, kendini bir türlü Ömer'e duyuramamak Gamze'nin yaşadığı sıkıntıları daha da büyütür.

Çalıştığı evde patronunun türlü kaprislerine göğüs geren Nisa, evin oğlu Engin'in Emine'ye karşı ilgisi olduğundan şüphelendikçe orada kalmaktan iyice çekinmeye başlar. Fakat kocasının verdiği sözler geri adım atmasına izin vermez.

Ömer'den kolay kolay vazgeçmeye niyeti olmayan Vicdan, Gamze'yi bir engel olarak görür ve onu saf dışı etmek için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Kimsenin beklemediği bir anda attığı bir adımla Ömer'i içinden çıkılmaz bir durumda bırakacaktır.

Yapımını OGM Pictures'ın, yapımcılığını Onur Güvenatam'ın üstlendiği Ömer'in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.