Olympiakos - Fiorentina maçı hangi kanalda? UEFA Konferans Ligi final maçı şifresiz!

Olympiakos - Fiorentina maçı hangi kanalda? ve UEFA Konferans Ligi final maçı saat kaçta? soruları birçok futbol tutkunu tarafından araştırılmaya başladı. Öte yandan UEFA Konferans Ligi final mücadelesi şifresiz olarak yayımlanacak. Peki, Olympiakos - Fiorentina maçı hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Olympiakos - Fiorentina maçı hangi kanalda? sorusu, mücadeleyi kaçırmak istemeyen birçok futbol tutkunu tarafından merak ediliyor. Üstelik UEFA Konferans Ligi final maçının şifresiz olacağı duyuruldu.

UEFA KONFERANS LİGİ FİNAL MAÇI

UEFA Konferans Ligi finalinde Olympiakos ve Fiorentina karşı karşıya gelecek. Turnuvanın favorisi Aston Villa'yı toplam 6-2'lik skorla eleyen Olympiakos, Fiorentina karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak kupayı müzesine götürmek istiyor.

Öte yandan Fiorentina, UEFA Konferans Ligi yarı finalinde Club Brugge takımını 4-3'lük skorla mağlup etmişti. Ayrıca bu sezon Serie A'da beklentilerin altında kalan Fiorentina, UEFA Konferans Ligi final maçını kazanarak taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

Olympiakos - Fiorentina UEFA Konferans Ligi final maçı Yunanistan'da gerçekleşecek. Ayrıca mücadelenin başlayacağı kanal ve başlangıç saati belli oldu.

Şifresiz yayınlanacak Olympiakos - Fiorentina maçı için birçok futbol tutkunu şimdiden sabırsızlanmaya başladı. Bu nedenle, ''Olympiakos - Fiorentina maçı hangi kanalda?'' ve ''UEFA Konferans Ligi final maçı saat kaçta?'' soruları araştırılıyor. Peki, Olympiakos - Fiorentina maçı hangi kanalda?

OLYMPİAKOS - FİORENTİNA MAÇI HANGİ KANALDA?

Olympiakos ve Fiorentina arasında gerçekleşecek mücadele, AEK Arena'da oynanacak.

Mücadelenin tarihi, 29 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00 olarak belirtildi.

Öte yandan karşılaşmayı Artur Soares Dias yönetecek. Yardımcılıklarını ise, Paulo Soares ve Redro Ribeiro yapacak. Dördüncü hakem ise, Glenn Nyberg.

Olympiakos - Fiorentina maçı şifresiz olarak TV8 ekranlarından takip edilebilecek. Bunun yanı sıra karşılaşma Exxen üzerinden de canlı olarak yayımlanacak.