Oğuzhan Uğur'dan sert çıkış: Bana YouTuber diyenlerle alay ediyorum

Oğuzhan Uğur, dayı Şov programının bu haftaki konuğu oldu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Oğuzhan Uğur, kendisine rakip olan programları 30 saniyeden fazla izleyemediğini söyledi. Uğur, ''YouTuber var YouTuber var. Kimi atları kovalar, kimi patron gibi köşesinde parasını sayar, ona YouTuber diyenlerle alay eder'' şeklinde konuştu.

YouTube'da çektiği videolar kısa sürede popüler olan Oğuzhan Uğur, GAİN'de ekrana getirilen Dayı Şov'un konuğu oldu. Kendisine yöneltilen tüm sorulara yanıt veren Uğur, tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

YouTube'da neden yer aldığı ile ilgili sorulan soruya Uğur, "Biz Youtube'a kendi talkshow'umuzu taşımasaydık hala insanlar koca koca kanallarda talk show yapmaya devam edeceklerdi. Üstelik onlarda talk da yok, sadece şov var" cevabını verdi.

İzlenme oranlarının düştüğü yönündeki iddialar sorulan Uğur, şunları söyledi: "Şoför vardır, arabayı iki saatte park edemez. Ona yine de 'şoför' denir. Şoför vardır, bir ralli pistini 2.5 dakikada bitirir, dünya rekoru kırar. Bir Youtuber vardır, atları kovalar eşeklerle oynaşır, ona 'Youtuber' dersin. Bir Youtuber vardır, BaBaLa TV diye bir kanal açar.

"YOUTUBER VAR YOUTUBER VAR"

İçinde daha önce televizyonda reyting rekorları kırmış bütün adamları çalıştırır. Patron gibi oturur köşesinde parasını sayar. Ona Youtuber diyenlerle de alay eder. Youtuber var Youtuber var. Benim koca bir kanalım, müthiş izleyicilerim, harika da konuklarım var.

"TIRNAKLARIMIZLA KAZIYARAK YOLUMUZ BULDUK"

İlk başladığımızda biz de insanların kapısında bekledik. İnsanların çok izledikleri şovmenlere yazdık. Ama onların hiçbiri biraz da siz gelin anlatın demedi. Biz tırnaklarımızla kazıyarak kendi yolumuz bulduk.

"YEDİĞİM LİNÇLERDE HAKLILARI VARDI"

Yediğim linçlerde haklıları vardı, haksızları vardı. Bazen her şeyi konuşalım derken çok pervasızca konuştuğumuz zamanlar oldu. Onlara el freni çekerek devam ettik. Telefonla herkese cevap verme isteği oluyor. Telefonu bir yere fırlatacaksın, yoluna bakacaksın"