2023 Öğretmenler Günü Mesajları: Öğretmenler için en yeni, en güzel, en duygusal, en anlamlı mesajlar ve sözler...

24 Kasım Öğretmenler Günü için geri sayım başladı. Ara tatilin ardından dün eğitim öğretim dönemine kaldıkları yerden devam etmeye başlayan öğrencileri Öğretmenler Günü heyecanı sardı. Öğretmenlik mesleğini icra eden kimseleri onurlandırmak için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir kutlama günü olan bugünde mesaj yayınlamak ve göndermek isteyenler için en yeni, en güzel, en duygusal mesajlar ve sözleri derledik.

24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Bu sene Cuma gününe denk gelen bu özel gün için hazırlık içerisinde olan öğrenciler ve veliler en güzel mesajları ve sözleri bulmak istiyor. İşte en yeni, en güzel, en duygusal, resimli Öğretmenler Günü mesajları ve sözleri...

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI (RESİMLİ) 2023

Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Çocuklarımızın eğitimli yetişmesinde ve geleceği için doğru kararlar vermesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyor sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Bizimle hayatı paylaşan; bize hayatı öğreten, birey olma çabasında yol gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Öğretmenim, bu mutlu gününüzde size sağlıkve mutluluklar diler, ellerinizden öperim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Tüm bildiklerini bize öğrettin, millete faydalı bireyler ettin, kalemi kılıçtan çok keskinlettin, çareler ürettin sen öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun...

Benim asıl anlatılacak yanım öğretmenliğimdir. Topluma, milletime ben, öğretmenlik yapabiliyorsam, beni onunla anlatın. Yoksa kazandığım zaferler, yaptığım öteki işlerle beni anlatmanız pek önemli değildir. (Atatürk)

Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir. Nice öğretmenler günlerine.

Heykeltıraş mermere ne ise öğretmen de çocuğa odur. (Addison) Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

"Geleceğimi şekillendirmek için yaptığın en küçük şeyler için sana teşekkür etmek istiyorum. Başarım ve refahım size adanmıştır. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

İlim ve irfan yolunun ışığı olan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Başta kendi öğretmenlerim olmak üzere tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.

Bir öğretmeni unutulmaz yapan şey öğrencisinin yüreğine dokunmasıdır. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Herkesin kendine göre bir zevki vardır. Kimi bahçe ile meşgul olmak, güzel çiçekler yetiştirmek ister. Bazı insanlar da adam yetiştirmekten hoşlanır. (M.Kemal Atatürk) Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Bizlere göstermiş olduğunuz sonsuz sabır, inanç ve hoşgörü için teşekkür ederiz. Gösterdiğiniz o inanç, bugünkü başarılarımızda bizler için en büyük motivasyon kaynağı olmuştur. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

"Sevgili Öğretmenim, sen benim yol gösterici ışığım oldun. Bana hata yapmaktan asla korkmamayı ve asla pes etmemeyi öğrettin. Her şey için teşekkürler ve bu kadar güçlü bir destek olduğunuz için teşekkürler. Öğretmenler gününüz kutlu olsun."