Kadın öğretmene, erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi fikirleri ve hediye notları! Öğretmenler Günü hediye fikirleri!

Öğretmenler Günü için geri sayım başladı. Bu sene cuma gününe denk gelen öğretmenler günü, kendi gününde ve okulda öğrenciler tarafından büyük bir coşku ile kutlanabilecek. Öğretmenine en güzel ve en anlamlı hediyeyi almak isteyen öğrenciler ve velileri hediye fikirlerini araştırıyor. İşte kadın öğretmene, erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi fikirleri ve hediye notları...

Kadın öğretmene, erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi fikirleri ve hediye notları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Öğretmenler Günü'ne son 4 gün kaldı. Bu süre içerisinde henüz hediye almamış olan öğrenciler ve velileri öğretmene hem farklı hem de manevi değeri olan ne hediyesi alınabileceğini araştırıyor. İşte Öğretmenler Günü hediye fikirleri...

KADIN ÖĞRETMENE ALINABİLECEK HEDİYELER

Sevdiği çiçeklerden bir buket ya da teraryum

Kişiye özel Kırmızı gül ışıklı teraryum fanus

Fular takmayı seven öğretmenlere; şık bir fular ya da şal.

Freş, çiçeksi, odunsu kokulu parfüm

Kişiye özel yılın en iyi öğretmeni yazılı yastık ya da kupa

Kış mevsimi için atkı bere eldiven takımı ya da herhangi bir tanesi

Sevdiği renkleri barındıran tarzına uygun şık bir bluz

Kol çantası

Kişiye özel isimli kolye

Kahve fincanı

Kitap

Öğretmenler Günü Mesajları (RESİMLİ) 2023: Öğretmenler için en yeni, en güzel, en duygusal mesajlar ve sözler

ERKEK ÖĞRETMENE ALINABİLECEK HEDİYELER

Öğretmenlere özel mesajlı kupa bardak ya da matara

Öğretmene özel hediye sepeti,

Fotoğraflı en iyi öğretmen madalyonu,

Sevdiği renklerde kravat, kol saati

Cüzdan, kemer takımı

Ajanda-kalem takımı

Öğretmenin adı yazılı masa isimlik

Anahtarlık

Evrak çantası

Kitap

24 Kasım Öğretmenler Günü Şiirleri / Duygusal, farklı, ilkokul, ortaokul, kısa-uzun, 1,2,3,4,5,6 kıta Öğretmenler Günü şiirleri!

ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYE NOTLARI

Bilgileri ve doğruları zihinlerimize ilmek ilmek işleyen biricik öğretmenim... Hayatıma dokunduğunuz için çok şanslıyım. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Geleceğe adım adım yürürken hala sizin verdiğiniz dersleri, sizin öğrettiğiniz doğruları hatırlıyorum. Bana öğrettiğiniz her şey için teşekkür ederim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Öğretmenim, bugün sizin gününüz! Bize verdiğiniz emekleriniz için minnetlerimizi sunuyoruz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Dünyanın senin gibi harika öğretmenlere daha çok ihtiyacı var... Bu yılı muhteşem bir anıya dönüştürdüğün için teşekkürler! Öğretmenler Günün kutlu olsun.

Sayenizde A'dan Z'ye harika bir yıl oldu! Bana kattığınız yeni değerler ve bilgiler için çok teşekkür ederim... Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Herkesin hayatına özel bir dokunuş yapan ve sonsuza kadar hatırlanan bir öğretmeni vardır... O özel öğretmen olduğun için teşekkürler. Öğretmenler Günün kutlu olsun.

Benim için bir öğretmen değil, aynı zamanda bir ilham kaynağı olan canım öğretmenim. Sizin gibi bir yol göstericim olduğu için o kadar şanslıyım ki... Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Başarılı nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Bana soru sormak, merak etmek ve düşünmek için ilham veren canım öğretmenim, benim için yaptığınız her şey için teşekkürler... Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

2023 Öğretmenler Günü kampanyaları: Öğretmenler Günü indirimleri neler?