Gözler 98. Dönem ÖGG sonuçlarında... ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak?

Özel Güvenlik 98. Temel Eğitim ve 74. Yenileme Eğitimi Sınavı dün uygulandı. 20 Mayıs 2022 tarihinde eğitimleri tamamlanan adaylar sınava katılabildi. Sınava katılan adaylar sorular ve cevap anahtarının yayımlanması ile birlikte tahmini puanlarını hesaplamak istiyor. Peki, ÖGG sınav soru ve cevapları açıklandı mı? ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak?

98. Dönem Özel Güvenlik 98. Temel Eğitim ve 74. Yenileme Eğitimi Sınavı 26 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşti. Sınava katılan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını öğrenmek istiyor. Peki, ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav soru ve cevapları açıklandı mı?

ÖGG SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

Özel Güvenlik 98. Temel Eğitim ve 74. Yenileme Eğitimi Sınavı'na ait sınav talimatında ÖGG sınav soru ve cevapları 28 Haziran'da duyurulacak.

ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Özel Güvenlik Görevlisi sınavının sonuçları Temmuz ayında açıklanması bekleniyor.

ÖGG sınav sonuçları, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün https://onlineislemler.egm.gov.tr/ isimli internet adresinden T.C. kimlik numarası ve güvenlik kodu ile öğrenilebilecek.

Silah Farkı sınavına katılan adayların sınavdan başarılı sayılabilmeleri için; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekmektedir.