''Öfkeli sincap'' oyunu gerçek oldu! Sevimli hayvan Galler kasabasını birbirine kattı

Birleşik Krallık'ta sevimli bir sincabın etrafa dehşet saçması medyaya konu oldu. Kendisini görüp sevmek isteyenler de dahil 18 kişiyi hastanelik eden sincap sonunda uyutuldu.

Aksam.com.tr

Çeviri: Hasan Selçuk Turan

Birleşik Krallık'ta öfkeli bir sincap 18 kişiyi hastanelik etti. 48 saat içinde önüne geçen insanları çeşitli yerlerinden ısıran sincaptan muzdarip kasabalı evine kapandı.

Aksam.tr'nin Daily Mail'den aktardığı habere göre, Galler'de öfke nöbeti geçiren bir sincap yaşadığı kasabaya kabus oldu.

48 saat içinde gri sincap bahçelerde, parklarda yaşlılara, çocuklara ve hayvanlara saldırmaya başladı ısıramadıklarını da kovaladı. 18 kişiyi çeşitli yerlerinden ısırarak hastanelik etti.

Isırıklar nedeniyle yaralananlara tetanoz aşısı yapılırken sincap sonunda yakalandı. "Stripe" lakaplı gri sincabı, 65 yaşındaki Corrine Reynolds adlı biri yakaladı.

Sincap bir hayvan kuruluşuna teslim edildikten sonra uyutuldu.

Yetkilililer "Bu sincabı uyutmak zorunda kaldığımız için inanılmaz derecede üzüldük, ancak 2019'da mevzuatta yapılan ve gri sincapları tekrar vahşi doğaya salmayı yasa dışı hale getiren değişiklikler nedeniyle başka seçeneğimiz kalmadı" diye konuştu.