TV8 O Ses Türkiye'de kim şampiyon oldu, ödülü alan isim kim? 2021 2022 O Ses Türkiye'nin kazananı, birincisi kim oldu?

O Ses Türkiye yarışma programında nefes kesen bir final heyecanı yaşandı. TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye 2021 sezonunda büyük finale kalan Hasan Koçak ve Devrim Seyrek şampiyon olmak için son performanslarını sergilediler. Noter huzurunda açıklanan O Ses Türkiye şampiyonu ise SMS oylaması sonucunda belli oldu. Peki 2021'in O Ses'i kim oldu, sezonun kazanan ismi kim, şampiyon Hasan mı Devrim mi oldu? Acun Ilıcalı SMS oylamaları sonucu kazanan ismi açıkladı..

O Ses Türkiye yarışmasında 2021 sezonun şampiyonu belli oldu. Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye yarışması 2021 sezonu 21 Ocak 2022 Cuma akşamı ekrana geldi. Noterden gelen verilere göre O Ses Türkiye'nin kazanan ismini Acun Ilıcalı açıkladı.

O Ses Türkiye 2021'in jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç yer aldı.

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM OLDU?

O Ses Türkiye'de Ekim ayında başlayan mücadele 21 Ocak 2022 tarihinde sona erdi. Birbirinden iddialı ve güçlü sesler, final bölümünde en iyi performanslarını sergilediler. O Ses Türkiye final bölümünde son kazanan isim SMS oylaması sonrasında açıklandı. İşte O Ses Türkiye şampiyonu

O Ses Türkiye 2021 şampiyonu Oğuzhan Koç'un takımından "Hasan Koçak" oldu.

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ NEDİR?

O Ses Türkiye 2021 sezonunda birinci olan, şampiyonluğu elde eden yarışmacı, güzel bir otomobilin sahibi oldu.

O SES TÜRKİYE'DE FİNALDE SON İKİYE KALAN İSİMLER

O Ses Türkiye'de yarı finalde yapılan eleme ile finale kalan son ikiye kalan yarışmacı belli oldu.

Hasan Koçak

Devrim Seyrek

O Ses Türkiye şampiyonluğu için yarıştı.

O SES TÜRKİYE'DE FİNALE KİMLER KALDI?

O Ses Türkiye'de yarı finalde yapılan eleme ile finale kalan on yarışmacı belli oldu. O Ses Türkiye finalistleri; Hakkı İlek, Mustafa Açıkgöz, Devrim Seyrek, Anastasiya Budakva, Yunus Emre Çelik, Wafa Benradja, Mert Yenihayat, Yaşam Hancılar, Şevval Ekiz ve Hasan Koçak oldu

O Ses Türkiye birincisi Hasan Koçak kimdir kaç yaşında? O Ses Türkiye şampiyonu Hasan Koçak aslen nereli?

O Ses Türkiye yarı finalinde ilk karşılaşma Oğuzhan Koç'un takımından Mustafa Örs ile Murat Boz'un takımından Hakkı İlek arasındaydı. İki yarışmacıdan finale kalan isim Hakkı İlek oldu.

Beyazıt Öztürk'ün takımından Baran Turan ve Ebru Gündeş'in takımından Mustafa Açıkgöz yarı finalde eşleşti. Kıyasıya geçen oylamada yüzde 52 ile finale kalan isim Mustafa Açıkgöz oldu.

O Ses Türkiye yarı finalinde bir eşleşme de Beyazıt Öztürk'ün takımından Devrim Seyrek ile Murat Boz'un takımından Sıla Çuhadaroğlu arasında idi. Oylama sonucunda yüzde 56 oyla finale adını yazdıran Devrim Seyrek oldu.

Beyazıt Öztürk'ün takımından Sevda Kuas, Murat Boz'un takımından Anastasiya Budakva düellosunda nefes kesen performanslar sergilendi. Seyirci oylaması ile finalist olan isim Anastasiya Budakva oldu.

Oğuzhan Koç'un takımından Yunus Emre Çelik, Beyazıt Öztürk'ün takımından Semih Kandemir & Hilmi Soral ve yine Beyazıt Öztürk'ün takımından Aykut Şahan yarı finalde üçlü düelloda karşılaştı. Yüzde 35 oyla finale kalan isimler Yunus Emre Çelik oldu.

Ebru Gündeş'in takımından Wafa Benradja, yarı finalde Sercan Erdinç ile karşılaştı. Yüzde alan yarışmacı finale adını yazdırdı. Yüzde 51 oyla finale kalan isim Wafa oldu.

Yarı finalde nefes kesen düellolarda biri de Necmi Arap ile Mert Yenihayat arasında idi. Birbirinden müthiş performanslar sonrasında verilen oylara göre finale kalan isim Mert Yenihayat oldu.

Oğuzhan Koç'un takımından Remzi Fatih Tatlıdil, Ebru Gündeş'in takımından Yaşam Hancılar arasındaki düelloda seyir zevki yüksek şekilde geçti. İkili arasındaki performans sonrasında seyircilerin verdiği oylar ile finale kalan isim Yaşam Hancılar oldu.

O Ses Türkiye yarı finalinde üçlü düelloda Oğuzhan Küçük, Şevval Ekiz, Mehmet Türker arasında idi. Üç yarışmacı arasından finale adını yazdıran Beyazıt Öztürk'ün takımından Şevval Ekiz oldu.

Gecenin son karşılaşmasında Selçuk Erkalaycıoğlu, İsmail Yılmaz, Hasan Koçak düellosu idi. Yarı finaldeki bu düellodan finale kalan isimler Oğuzhan Koç'un takımından Hasan Koçak oldu.

HANGİ JÜRİDEN KAÇ YARIŞMACI FİNALE KALDI?

O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri Beyazıt Öztürk'ün 3, Ebru Gündeş'in 3, Murat Boz'un 2, Oğuzhan Koç'un 2 yarışmacısı finale kaldı.

Devrim Seyrek kimdir, O Ses Türkiye'de birinci oldu mu? Devrim Seyrek kaç yaşında, aslen nereli, Instagram hesabı nedir?

Mert Yenihayat kimdir, O Ses Türkiye'de birinci oldu mu? Mert Yenihayat kaç yaşında, aslen nereli, Instagram hesabı nedir?

Anastasiya Budakva kimdir, O Ses Türkiye'de birinci oldu mu? Anastasiya Budakva kaç yaşında, aslen nereli, Instagram hesabı nedir?

Mustafa Açıkgöz kimdir, O Ses Türkiye'de birinci oldu mu? Mustafa Açıkgöz kaç yaşında, aslen nereli, Instagram hesabı nedir?

Hakkı İlek kimdir, O Ses Türkiye'de birinci oldu mu? Hakkı İlek kaç yaşında, aslen nereli, Instagram hesabı nedir?

Yunus Emre Çelik kimdir, O Ses Türkiye'de birinci oldu mu? Yunus Emre Çelik kaç yaşında, aslen nereli, Instagram hesabı nedir?