Nuri Alço neden hastaneye kaldırıldı? Yeşilçam'ın kötü adamına ne oldu?

Nuri Alço, Yeşilçam'da ''kötü adam'' rollerinde oynamıştı. Bu nedenle Alço'yu pek çok insan Yeşilçam'ın kötü adamı olarak tanıdı. Bunun yanı sıra başarılı oyuncu hastaneye kaldırıldı. Bu sebeple pek çok insan, ''Nuri Alço neden hastaneye kaldırıldı?'' sorusunu araştırabiliyor. Detaylar haberimizde…

Nuri Alço, Yeşilçam'da ''kötü adam'' rolü ile birçok farklı filmde rol almıştı. Bu nedenle pek çok insan Alço'yu Yeşilçam'ın kötü adamı olarak tanıdı. Öte yandan Yeşilçam'ın kötü adamı Nuri Alço hastaneye kaldırıldı. Bu nedenle pek çok insan, ''Nuri Alço neden hastaneye kaldırıldı?'' ve ''Yeşilçam'ın kötü adamına ne oldu?'' sorularını araştırabiliyor. Peki, Nuri Alço neden hastaneye kaldırıldı?

NURİ ALÇO NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI?

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Nuri Alço, evinde rahatsızlandı ve yakınları tarafından Eskişehir'deki özel bir hastaneye götürüldü. İlk muayenesinin ardından tedbir amacı ile yoğun bakım ünitesine alındı. Ayrıca hastane yöntemi Nuri Alço'nun sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Hastane yönetimi Alço'nun bilincinin açık olduğunu ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Ayrıca Nuri Alço'nun hastaneye bulantı ve halsizlik şikayetleri ile başvurduğu belirtildi. Gerekli muayenelerin ve ön tetkiklerin yapıldığı ve Alço'nun kan sulandırıcı (antikoagülan) aldığından dolayı ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırıldığı aktarıldı. Ayrıca Alço'nun genel durumunun iyi ve bilincinin açık olduğu ifade edildi.