Canlı yayında çarpıcı sözler: 3. Dünya Savaşı çoktan başladı

Dünyanın süper güçleri olarak nitelendirilen devletler başta olmak üzere uluslararası kamuoyunda 3. Dünya Savaşı'na ilişkin söylemler gündemi belirlemeye devam ediyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın ''3. Dünya Savaşı riski var'' açıklamasının ardından Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak katıldığı canlı yayın programında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Detaylar haberimizde...

Uluslararası diplomasi ve devletlerin dış politika hamleleri '3. Dünya Savaşı' kavramını siyaset arenasında tutmaya devam ediyor.

3. DÜNYA SAVAŞI BAŞLADI MI? SIRBİSTAN TARİH VERDİ!

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in "3-4 ay içinde büyük bir savaş çıkacak." açıklaması dünya gündemine oturdu.

MACARİSTAN'A GÖRE OK YAYDAN ÇIKTI!

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, "Tren istasyondan ayrıldı ve kimse onu durduramaz." sözleri ile 3. Dünya Savaşı'nın kaçınılmaz olduğunun altını çizerek "Kasım ayına kadar hayatta kalmalıyız. ABD seçimleri de var bu nedenle yaz ve sonbaharda hayatta kalmalıyız." dedi.

SAFLAR SIKLAŞIYOR

Rusya-Ukrayna savaşı 3. yılını devirirken ABD ve Avrupa Ukrayna'ya olan desteğine devam ediyor. Batı'nın bu birlik görüntüsü karşısında Rusya Devlet Başkanı Putin, Çin ve Kuzey Kore ile ilişkilerini tazeleyerek adeta safları sıklaştırıyor.

BAKAN FİDAN'DAN "RİSK VAR" MESAJI

Yaşanın bu gelişmelerin ardından katıldığı canlı yayın programında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan "Şu anda 3. Dünya Savaşı hiç olmadığı kadar yüksek. Kendi coğrafyamız açısından baktığımızda Rusya-Ukrayna savaşında Batı-Asya karşılaşmasını görüyoruz. Güneyde ise uzun zamandır konuştuğumuz Gazze meselesi var. Dinsel öğelerle yapılan İsrail barbarlığını görüyoruz." sözlerine yer verdi.

"SAVAŞ ÇOKTAN BAŞLADI"

Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak katıldığı canlı yayın programında Bakan Fidan'ın sözlerini ve dünyada yaşanan gelişmeleri "Bence 3. Dünya Savaşı çoktan başladı. Neredeyse bütün İslam ülkelerinde bir ateş var. (Ukrayna-Rusya) Zaten bizim kuzeyimizde vekâleten bir 3. Dünya Savaşı yürütülüyor." sözleri ile değerlendirdi.

Bakan Fidan'dan 'onlarla sorunluyuz' çıkışı: 3 ülkeye YPG uyarısı!