Tüyler ürpertiyor... Nostradamus'un 2022 yılı için 4 kehaneti!

Ünlü Fransız kahin Nostradamus'un 2022 yılı için tüyler ürperten kehanetleri yeniden gün yüzüne çıktı. 1555 yıl önce gelecek hakkında öngörülerde bulunan ünlü isim insanlık tarihine dair birçok olayı tahmin etti. İşte Nostradamus'un 2022 yılı için 4 kehaneti...

Nostradamus, dünya ve insanlığa dair kehanetleri ile sık sık gündeme geliyor. 11 Eylül saldırılarından Hitler'in yükselişine kadar birçok olayı tahmin etmiştir. Öngörüleriyle insanların dikkati çeken Nostradamus'un 2022 yılı için 4 kehaneti bulunuyor.

1- KÜRESEL ISINMA

"Güneş gibi baş parıldayan denizi yakacak:

Karadeniz'in yaşayan balıkları hemen kaynayacak.

Rodos ve Cenova yarı aç kaldığında

Yerel halk onları kesmek için uğraşacak."

Nostradamus'un bu sözleri, açık bir şekilde Dünya'nın 2022'de de ısınacağını ve yeni felaketleri beraberinde getireceğini gösteriyor.

2-AÇLIK

Nostradamus'a göre, insanlar iklim değişikliğinden etkilenen doğal kaynaklar için savaştıkça, kitlesel açlık da çatışmaların arttığını görecek. Nostradamus, kısmen doğal kaynaklara erişimin azalması nedeniyle fiyatlar arttıkça, insan ırkının "umutsuzluk içinde" olacağını ve bazılarının yiyecek ve su gibi temel kaynaklar üzerinde savaş başlatmak için harekete geçeceğini iddia etti.

3-YAPAY ZEKA

Nostradamus, insanların yapay zeka teknolojisinin yükselişiyle "ölümsüz" hale geleceğini öne sürdü.

"Ay yüksek dağın üzerinde gece dolu

Yalnız bir beyne sahip yeni bilge görür:

Öğrencileri tarafından ölümsüz olmaya davet edildi,

Gözler güneye. Eller göğüste, bedenler ateşte"

Nostradamus'un bu kehanetini yorumlamak oldukça güç. Fakat birçok kişi, 'yeni bilge' kavramını yapay zekâ ile bağdaştırıyor.

4-GÖK TAŞI ÇARPMASI VE ARDINDAN DEPREMLER

'Üç gece gökten büyük bir ateş inecek Sebep hem sersemletici hem de harikulade görünecek az sonra deprem olacak.'

Nostradamus'un bu sözlerinin, dünyanın yangınlara ve büyük yıkımlara neden olabilecek çok sayıda asteroid tarafından vurulacağı olarak yorumlandı. Bilimsel olarak NASA bu olayın gerçekleşmesi için 2021 yılının daha mümkün olduğunu dile getirirken, ünlü astrolog 2022 senesini işaret etmişti.