Listeye ilk sıralardan girdiler! Nokia efsanesini sahalara geri döndürecek gelişme!

Bir dönemin efsane telefon markaları arasında yer alan Nokia'nın akıllı telefon piyasasında istediği başarıyı elde edememesi herkesin dikkatini çekmişti. Yeni atılımlar yapan şirketin IDC tarafından hazırlanan rapora göre, Amerika Birleşik Devletleri'nde en güçlü beş marka arasına girdiği ifade edildi. Öte yandan firma geçtiğimiz günlerde telefonlarını, tabletini ve aksesuarlarını yaptığı organizasyonda tanıttı.

Nokia efsanesini sahalara geri döndürecek gelişme! Listeye ilk sıralardan girdiler. Bir zamanların efsanesi olarak anılan Nokia ile ilgili yaşanan son gelişme herkesi şaşırtacak. Akıllı telefonların artmasıyla birlikte piyasada zor günler yaşayan markayla ilgili hazırlanan son rapor dikkat çekti. IDC tarafından duyurulan son rapora göre, ABD'nin en iyi akıllı telefon markaları arasında yerini aldı.

LİSTEYE İLK SIRALARDAN GİRDİLER!

IDC tarafından hazırlanan rapora göre, Nokia Amerika Birleşik Devletleri'nde en güçlü beş marka arasına girdi.

YENİ MODELLERİNİ TANITTI

Nokia geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği organizasyonda telefonlarını, tabletini ve aksesuarlarını meraklıları için tanıttı.

Midesinden Nokia 3310 çıktı

PAZAR PAYI GENİŞLEDİ

Nokia, G400 5G ve G10 0 gibi bazı çok yönlü orta seviye telefonları piyasaya sürerek ABD pazarına girmeye çalışıyor.

15. SIRADA...

Aynı raporda yer alan bilgilere göre, Nokia 2022 yılında ABD'de en çok satılan 15. marka olarak yerini aldı. Nokia önceki yıllara göre bu ülkede büyümesini yüzde 87 oranında genişletti.