Nisa Mihriban bebeğin annesi için karar verildi! Nisa Mihriban bebek öldü mü?

Pendik'te boş araziye terk edilmiş olarak bulunan ve Nisa Mihriban adı verilen bebekten üzen haber geldi. Bebeğini terk eden anneye 5 ay hapis cezası verilirken, Nisa Mihriban'ın ise 30 Eylül'de hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Pendik'te boş bir arazide bulunduktan sonra Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Büşra Durmaz'ın süt annelik yaptığı 3 aylık Nisa Mihriban bebekten üzen haber geldi. Nisa Mihriban bebek tedavi gördüğü hastanede 30 Eylül tarihinde hayatını kaybetti. Nisa Mihriban bebeğin annesi içinse karar verildi!

NİSA MİHRİBAN BEBEK OLAYI NEDİR?

İstanbul'un Pendik ilçesi, Güllübağlar Mahallesi'ndeki boş arazide 29 Mart günü terk edilmiş bir bebek bulan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibinde, yeni anne olmuş Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz da vardı.

Büşra hemşire minik bebeği emzirdi, kendi çocuğunun kıyafetlerini giydirdi. Büşra hemşire, bebeğe Nisa Mihriban ismini verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Nisa Mihriban ve Büşra hemşirenin fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı. Böylece hem Nisa bebeği hem de süt annesi Büşra Durmaz'ı tüm Türkiye tanımış oldu.