Netflix'te birçok kimse bunu bilmiyor! Gizli kodlarla işiniz kolaylaşacak

Popüler dijital platformlardan Netflix, kullanıcılarına ayrıntılı bir arama seçeneği sunmuyor. Pek çok kişi tarafından aktif olarak kullanılan Netflix'te gizli kodlar sayesinde istenilen kategoride film veya dizi bulmak artık çok kolay. İşte Netflix'te işinizi kolaylaştıracak o gizli kodlar...

Netflix'te gizli kodları kullanarak istediğiniz kategoride dizi ve film bulabilirsiniz. Ayrıntılı bir arama seçeneği bulunmayan platformda, gizli kodlar sayesinde işiniz kolaylaşacak.

ShiftDelete'de yer alan habere göre, Netflix, pek çok kişi tarafından aktif şekilde kullanılıyor. Bazı zamanlar, Netflix'te bazı zamanlar kendinize uygun dizi ve film keşfederken seçenekler arasında kaybolabilirsiniz. Ancak Netflix kodları sayesinde çeşitli dizi ve film içeriğini bulabilirsiniz.

Netflix için kullanabileceğiniz gizli kodlar sayesinde tür ya da kategori arama zahmetine girmeden istediğinizi anında bulabilirsiniz. Platformda çeşitli dizileri ve filmleri izlemenizi sağlayacak kodlar vardır. Bugün ne izlesem derdini yaşamadan pratik bir şekilde istediğiniz diziyi bulabileceğiniz bu kodlar ile arama yapmanıza gerek kalmıyor.

GİZLİ NETFLİX KODLARI

Netflix, kullanıcılarına çeşitli kategori ve tür sunar. Ancak, kullanıcılarına ayrıntılı bir arama seçeneği sunmayan platform, çoğu zaman aynı önerilerle karşınıza çıkıyor. Sizler için hazırladığımız bu gizli kodlar sayesinde özel olarak aradığınız türde ya da kategoride dizi veya filmi hızlı bir şekilde bulabileceksiniz.

Aksiyon ve Macera (1365)

Askeri aksiyon ve macera – 2125

Aksiyon komedileri – 43040

Casus aksiyon ve macera – 10702

Dövüş sanatları filmleri – 8985

Asya yapımı aksiyon filmleri – 77232

Kovboy filmleri – 7700

Süper kahraman filmleri – 10118

Komedi filmleri (6548)

Kara komediler – 869

Siyasi komediler – 2700

Spor komedileri – 5286

Korku komedileri – 89585

Müzikal komediler – 3335

Stand-up komedisi –11559

Gençlik komedileri – 3519

Romantik komediler – 5475

Gece komedileri – 1402

Sahte Belgesel, parodi – 26

Slapstick komedileri – 10256