Stranger Things 4. sezon ne zaman çıkacak? Netflix Stranger Things 4. sezon 1. bölüm tarihi belli oldu!

Son olarak 2019 yılında 3. sezonu ile izleyicilerinin karşısına çıkan Stranger Things 4. sezonu ile geri dönmeye hazırlanıyor. Uzun süredir hayranlarından uzak kalan diziyle ilgili ''Stranger Things 4. sezon ne zaman çıkacak?'' sorusu yanıt bekliyor. İşte Netflix Stranger Things 4. sezonu ile ilgili detaylar...

Netflix'in popüler bilimkurgu dizilerinden Stranger Things 4. sezonu için geri sayım başladı. İlk olarak 2016 yılında çıkan, konusu ve dikkat çekici sahneleriyle büyük beğeni toplayan Stranger Things yaklaşık 3 yıldır yeni sezonu yayınlanmıyordu. Peki, Netflix Stranger Things 4. sezon ne zaman çıkacak?

STRANGER THİNGS 4. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Yaklaşık 3 yıldır hayranlarından uzak olan Stranger Things, üç yıllık uzun bir sürenin ardından dördüncü sezonuyla geri dönüyor. Stranger Things 4. sezon 1. bölümü 27 Mayıs 2022'de yayınlanacak. İkincisiyse 1 Temmuz'da yayına girecek.

Dizinin yaratıcısı Duffer kardeşlerin aktardığına göre yeni sezon dizinin en uzun sezonu olacak ve hiçbir bölüm bir saatin altında olmayacak.

YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Yeni sezonda neler işleneceği konusuna gelindiğinde de kardeşlerden güzel bir cevap geldi. Son sezonda Joyce ve Byers ailesi ayrılmış olsa da bu iki ailenin ve Rusya'daki Hopper'ın hikâyeleri, bir şekilde birbirine bağlı olacak. Ayrıca yeni sezon, Upside Down'ın ne olduğu konusunda da soru işaretlerini yok edecek.