Nehir Erdoğan'ın ardından Yasak Elma'ya bomba transfer! Hercai'nin yıldızı kadroda

Fox TV ekranlarının yakından takip edilen Yasak Elma dizisi kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Nehir Erdoğan'ın diziye katılmasının ardından gidişatı değiştirdiği senaryo için yeni bir gelişme yaşandı. Hercai dizisinde rol alması ile adından söz ettiren Sarp İkiler, Yasak Elma'ya dahil oldu. Sarp İkiler, dizide ''Aslan'' karakterine hayat verecek.

Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Eda Ece, Murat Aygen ve Nehir Erdoğan gibi isimlerin rol aldığı Fox TV'nin reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisi final sezonu ile ekrana getiriliyor. İzleyenlerin yakından takip ettiği Yasak Elma kadrosuna son olarak Nehir Erdoğan dahil oldu. Nehir Erdoğan'ın hayat verdiği Julia karakteri Doğan'ın sevgilisi olarak kadroda yer alıyor. Erdoğan'ın hızlı girişinin ardından yeni bir isim daha fenomen diziye dahil oldu.

YASAK ELMA DİZİSİNE HERCAİ'NİN YILDIZI DAHİL OLDU

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; üniversite öğrencisi olan Aslan'ı Sarp İkiler canlandıracak. Sarp, Julia'nın destek verdiği bir öğrenci olarak Yasak Elma'ya renk katacak ve sürpriz bir hikayesi olacak.

SARP İKİLER KİMDİR?

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde tamamladı.

Kamera önündeki ilk oyunculuk deneyimi 2019 yılında Hercai dizisinde Caner karakterini oynayarak yaşadı. 2020 yılında Son Yaz dizisinde Arda Ateş rolüyle ekranlara geldi.