Ne yaptın sen Emre Mor! Bütün Fenerbahçeliler onu konuşuyor...

Emre Mor, Fatih Karagümrük'te adeta küllerinden doğdu. Fenerbahçe'den ayrılan milli futbolcu, 346 gün sonra bir ilki yaşadı. İşte Emre Mor'un yakaladığı o istatistik...

Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e kiralık olarak giden Emre Mor, yeni takımında müthiş bir başlangıç yaptı. 346 gün sonra gol atmayı başaran Emre Mor, performansıyla büyük beğeni topladı.

EMRE MOR, KİRALIK OLARAK GÖNDERİLDİ

Emre Mor, bu sezon Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde fazla süre alamamıştı. Adı transferde birçok takımın gündemine gelen yıldız oyuncu, ara transfer döneminde eski takımı Fatih Karagümrük'e kiralanmıştı.

FENERBAHÇELİLERİN GÖZÜ ONUN ÜSTÜNDEYDİ! 346 GÜN SONRA İLK...

Eski takımı Fatih Karagümrük'e dönen ve tüm Fenerbahçelilerin nasıl bir performansını sergileyeceğini merakla beklediği Emre Mor, İstanbul temsilcisinde hızlı bir başlangıç yaptı. Şu ana kadar 3 resmi maça çıkan 26 yaşındaki yıldız oyuncu, Pendikspor maçında attığı golle adından söz ettirdi ve performansıyla büyük beğeni topladı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe'de toplam 8 resmi maça çıkan Emre Mor, 153 dakika süre aldı ve 2 asist yaptı. Fatih Karagümrük formasıyla şu ana kadar 3 maça çıkan 26 yaşındaki yıldız oyuncu, 1 golle takımına katkıda bulundu.