Ne tür bir ağaçsınız? Keltik ağaç astrolojisi ile ''ağaç burcu''nuzu keşfedin!

''Kelt Ağacı Astrolojisi'' doğum zamanımızın kişiliğimizin ve davranışımızın oluşumu ile ilgili olduğu fikrine dayanıyor. Peki siz ne tür bir ağaçsınız? Keltik ağaç astrolojisine göre sizi tanımlayan ağaç hangisi?

Eski Druidler, ağaçların sonsuz bilgeliğin kapları olduğuna ve kendi insan kişiliklerimizin farklı ağaç türleri ile ilişkilendirilebileceğine inanıyorlardı. Peki, keltik ağaç astrolojisine göre ne tür bir ağaçsınız, haberimizi okumaya devam edin...

HUŞ AĞACI-BAŞARILI (24 ARALIK-20 OCAK)

Başkalarını motive eden özelliklere sahiptir. Her zaman daha fazlasına ulaşır, yüksek hedefler elde eder. Huş burçları (tıpkı ağaç gibi) hoşgörülü, sert ve dayanıklıdır. Soğukkanlı ve doğuştan yöneticidir. Kurnazlığıyla bir odayı aydınlatır ve hızlı zekasıyla kalabalıkları büyüler.

KUŞ ÜVEZİ-DÜŞÜNÜR (21 OCAK-17 ŞUBAT)

Felsefi bir akla sahiptir. Yüksek idealleri olan keskin fikirli bir vizyonerdir. Sadece varlığıyla bile çevresindeki durumları ve insanları dönüştürmek için doğal bir yeteneğe sahiptir.

DİŞBUDAK-BÜYÜCÜ (18 ŞUBAT-17 MART)

Özgür düşünürlerdir. Sezgisel ve doğal olarak sanatsaldırlar. Bu burcun zaman zaman karamsar ve içine kapanık olma eğilimi vardır, doğadan kolayca ilham alır. Sürekli kendini yenileme durumundadır ve başkalarının hakkında ne düşündüğüne nadiren değer verir.

KIZILAĞAÇ-ÖNCÜ (18 MART-14 NİSAN)

Doğuştan bir yol göstericidir. Ateşli tutkusuyla, sadık takipçiler kazanır! Girişkendir ve geniş bir kişilik karışımıyla herkesle iyi geçinir. Kendine çok güvenir, çok odaklıdır ve zaman kaybetmekten hoşlanmaz. Eylem ve sonuçlarla motive olurlar.

SÖĞÜT AĞACI-GÖZLEMCİ (15 NİSAN-12 MAYIS)

Söğütler son derece sezgisel ve zekidir. Döngüler konusunda keskin bir anlayışı vardır, gerçekçidir ve bu onları sabırlı kılar. Algılama gücü başarılı olan Söğütler, istediğini elde etme konusunda başarılı olur.

ALIÇ-İLLÜZYONİST (13 MAYIS-9 HAZİRAN)

Kelt ağacı astrolojisindeki alıç işaretleri hiç de göründükleri gibi değildir. Dış ve iç kişilikleri birbirinden oldukça farklı olabilir. İyi uyum sağlar ve meraklıdır. Sağlıklı bir mizah ve net bir ironi anlayışı vardır. Büyük resmi görme konusunda güçlü bir yeteneğe sahiptir.

MEŞE-SABİTLEYİCİ (10 HAZİRAN-7 TEMMUZ)

Koruyucu insanlardır, cömert ve nazik bir tutumları vardır. Geçmişle ilgili bilgilerini başkalarına aktarmayı sever. Yaşamlarında kontrol hissi kazanmak için genellikle büyük çaba sarf eder. Geniş aile ortamlarından hoşlanır ve büyük sosyal ve topluluk ağlarına dahil olmaları muhtemeldir.

ÇOBAN PÜSKÜLÜ-KURALCI (8 TEMMUZ-4 AĞUSTOS)

Asil ve yüksek fikirlidir. Liderlik ve güç pozisyonlarını üstlenir, uyanık davranırlar. İnsanlar hayranlıkla bakar onlara ve takip eder. En sıradan ortamlarda bile rekabetçi ve hırslıdır. Oldukça cömert, zeki, kibar ve sevecendir.

FINDIK-BİLEN (5 AĞUSTOS-1 EYLÜL)

Akıllı, organize ve verimlidir. Akademide doğuştan yeteneklidir; hatırlama, ezberden okuma ve açıklama yapma olanağına da sahiptir. Sayılar, bilim ve analitik beceriler gerektiren konular için yeteneği vardır. Kuralları sevse de, genellikle onlara göre oynamak yerine onları belirler!

ASMA-DENGELEYİCİ (2 EYLÜL-29 EYLÜL)

Çelişkilerle dolu ve genellikle kararsızdır. Bunun nedeni, hikayenin her iki tarafını da görme ve empati kurma yetenekleridir. Düzenleme ve organize etme konusunda çalışkandır. Gizemi ve zarafeti hayranlık uyandırır.

SARMAŞIK-KURTULAN (30 EYLÜL-27 EKİM)

Her türlü zorluğun üstesinden gelebilir. Keskin bir zekası vardır, şefkatlidir ve sadakate önem verir. Sessiz bir sebat ve duygusal bir zarafetle sıkıntılı zamanlara katlanır. Çekici ve karizmatiktir, sosyal ortamlarda kendini etkili bir şekilde gösterir.

KAMIŞ-SORGULAYICI (28 EKİM-24 KASIM)

Kelt ağacı astrolojisi işaretleri arasındaki kamışlar, sır tutuculardır. Saklı gerçeği keşfeder, meselenin özüne inmeye çabalar. Dedikodu, skandal, efsane ve bilimle kolayca etkilenebilir. Bu eğilimler aynı zamanda onları mükemmel bir tarihçi, gazeteci, dedektif veya arkeolog yapar.

MÜRVER-ARAŞTIRAN (25 KASIM-23 ARALIK)

Özgürlüğü sever ve biraz vahşidir. Keşfe her daim açıktır ve başkalarına karşı çok düşünceli olma eğilimindedir. Acımasız ve iğneleyici bir dürüstlük takınır. Kolayca ikna olmaz, emin olmaları ve ve güvenmeleri zaman alır.