Narin cinayeti sonrası mahkemeye başvurdu: Aynı ismi taşımak istemiyorum

Diyarbakır'da kaybolduktan 21 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Manisa'da yaşayan Nevzat Temel, Narin cinayetinden çok etkilendiğini söyleyerek şaşkına çeviren bir davranışa imza attı!

İHA

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan Nevzat Temel isimli vatandaş, Narin Güran cinayetinde Narin'in cesedini taşıdığı iddiasıyla ismi geçen Nevzat B. ile aynı ismi taşımak istemediğini belirterek isim değişikliği için mahkemeye başvurdu.

İSMİNİ DEĞİŞTİRMEYE KARAR VERDİ

Turgutlu ilçesinde inşaat işleriyle uğraşan 54 yaşındaki Nevzat Temel, isim değişikliği için mahkemeye başvurdu. Diyarbakır Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesinde işlenen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde Narin'in cesedini taşıdığı iddiasıyla tutuklanan Nevzat B. ile aynı ismi taşıyan Nevzat Temel yaşanan olaydan etkilendiğini belirterek ismini değiştirmeye karar verdiğini söyledi.

"KATİL ZİHNİYETLİ BİR ŞAHIS İLE AYNI İSMİ TAŞIMAK İSTEMİYORUM"

Turgutlu Adliyesine avukatı aracılığıyla verdiği dilekçenin ardından gazetecilere açıklama yapan Nevzat Temel, "Olayı televizyonlardan izliyoruz. Bu beni çok etkiledi ve böyle bir katil zihniyetli bir şahıs ile aynı ismi taşımak istemediğim için böyle bir karar aldım. Yeni ismimi Barış olarak değiştirmek istedim. Tüm dünyaya inşallah barış gelsin mutluluk gelsin" dedi.

8 yaşındaki Narin'i kim öldürdü? Yaşanan bir gelişme tüm şüpheleri tutuklu anneye çevirdi

Narin Güran soruşturmasında asılsız ihbarlar kayıtlara geçti: Narin bulunamasın diye her şeyi yapmışlar

Narin Güran'ın ablasının hastane kayıtları ortaya çıktı: Ölüm nedeni belli oldu

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Soruşturma genişliyor...