Nagihan ile Merve karşı karşıya geldi! Survivor'da sinirler gerildi

Survivor All Star'ın yayınlanan son bölümünde Nagihan ile Merve arasında sinirler gerildi. 2018 Survivor'a atıfta bulunan Nagihan ile Merve, karşı karşıya geldiler.

Survivor All Star başladığı ilk günden bu yana konuşulmaya devam ediliyor. Son olarak Nisa Bölükbaşı, Yunus Emre Özden ve Ayşıl Özaslan'ın katıldığı yarışmada hafta sonu yayınlanan bölümde tansiyon yükseldi.

Ünlüler takımında yer alan Nagihan, Gönüllüler takımındaki Gizem için, "Şunu söyleyebilirdi ben takımımdan memnun değilim diyebilirdi." dedi. Takım arkadaşları da ona, 'Herkes bir Nagehan değil' diyerek atıfta bulundular.

'GİZEM ZAYIF HALKAYDI'

Takımdaki bir diğer isim Merve, 'Herkeste şöyle bir şey vardı. Herkes istatistik kovalıyor. Herkes en zayıf halkayı seçmeye çalışıyordu. Burada da var. Hep bunlarla alakalı yani." ifadesini kullandı.

Cevaben konuşan Nagihan, 'Ben hiç yapmam öyle şeyler. Hiç oynamam. Hiç oynamadım. Gizem zayıf halkaydı değil mi? Ben daha bir kez bile oynamadım. Sen kaç defa oynadın? Bana zayıf halka kovalıyor diyemezsin. Oynadın mı oynadın.' dedi.

'SİNİRLER GERİLDİ'

2018 yılında yaşanan olay üzerinden konuşan ikiliden Merve, 'Ben o zamandan bahsediyorum Nagihan. Seni kasttetmiyorum neyi anlamıyorsun? Yeniliyordun hep zaten Nagehan." diyerek çıkıştı.

Sinirlenen Nagihan ise, "Ben şu an sakat olmama rağmen zayıf halka kovalamıyorum. All Star'da finalist koltuğuna koltuğuna zayıf halka kovalayarak oturmadım." dedi.