Müstakbel eltiler Hande Erçel ile Nazlı Sabancı neden takipleşmiyor? Samimi halleri rol müydü?

Hakan Sabancı ile bir süredir aşk yaşayan Hande Erçel, müstakbel eltisi Nazlı Sabancı ile Dila Tarkan'ın düzenlediği partide bir araya geldi. Yemek boyunca Nazlı Sabancı ile yan yana oturan Hande Erçel sosyal medyada çok konuşuldu. Sabancı ile Erçel'in birbirini Instagram'da takip etmemesi ise ''samimiyetsizlik'' olarak yorumlandı.

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen güzel oyuncu Hande Erçel bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşıyor. Hakan Sabancı ile sık sık tatile çıkan Hande Erçel aşk tazeliyor.

Erçel'in Sabancı ile çıktığı yurt dışını tatil pozlarının ardından, Arzu Sabancı da bir havuz paylaşımı yaparak gündeme bomba gibi düşmüştü. Arzu Sabancı "Hava soğuk ama havuz sefası... Ekmek elden, su gölden, memnunlar" yazarak havuzda yüzen ördeklerinin fotoğrafını paylaşmıştı.

Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın paylaşımı Erçel'e gönderme olarak yorumlanmış ve istenmeyen gelin olduğu konuşulmuştu.

Sosyetik isim Dila Tarkan'ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği Çin yeni yılını kutlama davetine katılan Erçel ve Sabancı gece boyunca birlikte eğlendi.

Paylaşımda bulunan Sabancı'nın masa düzeninde Hande Erçel'in isimliğinin yanında olduğu detayı dikkatlerden kaçmadı.

TAKİPLEŞMEMELERİ DİKKAT ÇEKTİ

İkilinin sosyal medyada birbirini takip etmemesi dikkatlerden kaçmadı. Dila Tarkan'ın düzenlediği gecede oldukça samimi olan Hande Erçel ve Nazlı Sabancı'nın sosyal medyada birbirinden uzak durması "Samimiyetsizlik" olarak yorumlandı.