Müge Anlı Mustafa Hakkulu olayı nedir? Mustafa Hakkulu'nu kim öldürdü? Katili canlı yayında itiraf etti!

Adana'nın Kozan ilçesinde 13 Aralık Çarşamba günü esrarengiz şekilde kaybolan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu'dan acı haber geldi. Ailesi kayıp ihbarı ile Müge Anlı'ya katılmıştı. Bu sabah acılı aile programda Mustafa Hakkulu'nun çevresinden olan İsa'ya saldırdı. Peki, Mustafa Hakkulu'nu kim öldürdü? Müge Anlı Mustafa Hakkulu olayı nedir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Mustafa Hakkulu'nun öldürüldüğü ortaya çıktı. 13 Aralık'ta Adana'nın Kozan İlçesi'nde sırra kadem basan Mustafa Hakkulu'nun cesedi kendi köyünden 10 kilometre ileride bir dere yatağından bulundu. İzleyiciler "Mustafa Hakkulu'nu kim öldürdü? Müge Anlı Mustafa Hakkulu olayı nedir?" sorularının yanıtını araştırıyor...

SON DAKİKA: MUSTAFA HAKKULU'NU KİM ÖLDÜRDÜ?

İsa Dumlu, Mustafa Hakkulun'nu öldürdüğünü itiraf etti.

MÜGE ANLI CANLI İTİRAFI YAYIN İZLE!

İsa Dumlu, canlı yayında gözaltına alındı.

13 Aralık'ta kaybolan Mustafa Hakkulu, kendi köyünden 10 kilometre ileride bir dere yatağından bulundu.

Postkabasakal Mahallesi Kavuklu mevkisinde bulunan dere yatağında bir kişinin hareketsiz durduğunu görenler, 12 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ve jandarma ekipleri, kişinin öldüğünü belirledi. Dere yatağından ölü bulunan kişinin Mustafa Hakkulu olduğu belirlendi.

Mustafa Hakkulu'nu ensesinden silahla vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Savcının incelemesinin ardından Hakkulu'nun cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Hakkulu'nun ölümüyle ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

MÜGE ANLI MUSTAFA HAKKULU OLAYI NEDİR?

Aile, 150 bin TL ile kaybolan oğullarının akıbetini öğrenmek istedi. Genç adamın eski eşi Bengül Güvenç şüphelerin odağındaydı. Bengül'ün eşinin kaybolduğu gün alacak defteri ile borçlarını toplamaya çalıştığı iddia edildi.Olay günü eski eşine uğrayan ve sonrasında çocuklarını okula bırakan genç adamın olay günü borçlarını toplaması dikkat çekti.

Mustafa Hakkulu olayıyla ilgili flaş gelişme: Cesedi dere yatağında bulundu - 1

Bengül Güvenç'in eski eşi Mustafa Hakkulu'yu defalarca aldattığı öne sürüldü. İnternetten tanıştığı kişilerle aşk yaşadığı, parası bitince de Mustafa Hakkulu ile yeniden barıştığı öne sürüldü.