2. Sayfa programına konuk olan Murat Tolga Şen kaç yaşında, nereli? Murat Tolga Şen kimdir?

Murat Tolga Şen, bugün TV 8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Sinema ve televizyon eleştirmeni olan Murat Tolga Şen, beyazperde.com sitesinde film kritikleri yapmaktadır. Murat Tolga Şen kimdir? 2. Sayfa programına konuk olan Murat Tolga Şen kaç yaşında, nereli?

Müge ve Gülşen'in sunumuyla ekrana gelen magazin programına her gün farklı isimler konuk oluyor. Sinema ve televizyon eleştirmeni Murat Tolga Şen, programın bu haftaki konuklarında arasında yer aldı. Peki, Murat Tolga Şen kimdir? 2. Sayfa programına konuk olan Murat Tolga Şen kaç yaşında, nereli?

MURAT TOLGA ŞEN KİMDİR?

Murat Tolga Şen, 1973 yılında Amasya'da doğdu. Uzun yıllar film ve televizyon eleştirmenliği yapan Murat Tolga Şen aynı zamanda oyunculuk yapıyor.

Şen, filmler üzerine yazmaya 2003 yılında başladı. Ardından 'Öteki Sinema' sitesini kurdu ve yayın yönetmenliğini üstlendi.

Murat Tolga Şen, 2010 yılında beyazperde.com sitesi için film kritikleri yazmaya başladı. Bunun dışında pek çok sinema dergisinde eleştirmenliğe devam etti.

Oyunculuk da yapan Murat Tolga Şen, 7 yıldır Okan Bayülgen'in yönettiği Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası'nda rol alıyor.

Aynı zamanda lisanslı bir yelken sporcusu olan Murat Tolga Şen, bir dönem TYF (Türkiye Yelken Federasyonu) yarış fotoğrafçılığı görevini üstlendi. Veteran bir sporcu olarak yelkenle ilgilenmeye devam eden Şen'in, Pirat sınıfında Türkiye dereceleri var.