Multi-milyarderlerin kafes dövüşü yapacağı yer belli oldu: Başbakan devreye girdi

Dünyanın en zengin isimleri olarak bilinen Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasında yapılacak kafes dövüşünün nerede olacağı belli oldu. Musk, İtalya Başbakanı ile görüştüğünü belirtip mücadelenin Kolezyum'da gerçekleşeceği konusunda tweet attı.

Aksam.com.tr

Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasında yapılacak dövüşün gerçekleşeceği yer belli oldu. İtalya Kültür Bakanı, ikiliyi Kolezyum'da dövüşmek için davet etmişti. Musk'ın İtalya Başbakanı ile konuşup Kolezyum'da yapmak için teklifte bulunduğu, Başbakan'ın da bunu kabul ettiği öğrenildi.

Aksam.com.tr'nin The Guardian'dan çevirdiği habere göre, ikilinin Roma gladyatörleri tarzda giyineceği ve dövüşü organize etmeyi teklif eden UCF'nin teklifinin reddedildiği öğrenildi.

Kafes dövüşünün hem X'ten hem de Zuckerberg'in sahip olduğu sosyal medya sitelerinden canlı yayınlanacağı gelirin de Amerikalı gazi derneklerine bağışlanacağı belirtildi.

2 bin yıllık amfitiyatronun, geçici oturma düzenlemeleriyle sadece birkaç yüz seyirciyi ağırlayabileceği belli olurken iki sosyal medya devi arasında gün konusunda henüz uzlaşma olmadığı belli oldu.


26 Ağustos günü şimdilik etkinlik için en uygun gün olarak belirlenirken Musk, Pazar günü geçmiş bir sakatlık nedeniyle MRI taramasına girecek.

Musk yaptığı açıklamada 'Mücadele tarihi değişebilir, boyun ve üst sırtım için MRI pazar günü çekilecek. Mücadele öncesi cerrahi bir müdahale gerekip gerekmeyeceğini bu hafta öğreneceğim' dedi.