İHA muhabiri Muhammed Abdulkadir Esen kimdir? Muhammet Abdulkadir Esen nereli ve kaç yaşındaydı?

Bugün Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde yaşanan kazada 15 kişi hayatını kaybetti. Oraya yaralılara yardım etmek için gelen İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına da yolcu otobüsü çarptı. Bu kazada İHA çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver hayatını kaybetti. Peki, Muhammed Abdulkadir Esen kimdir? İHA muhabiri Muhammed Abdulkadir Esen nereli ve kaç yaşındaydı? İşte haberin detayı

Bugün Gaziantep'te feci bir kaza yaşandı ve 15 kişi hayatını kaybederken 22 vatandaşımız yaralandı. Kaza sırasında orada bulunan İHA muhabiri Muhammed Abdulkadir Esen de hayatını kaybetti. Peki, Muhammed Abdulkadir Esen kimdir? İHA muhabiri Muhammed Abdulkadir Esen nereli ve kaç yaşındaydı? İşte detaylar

15 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 15 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde kaza yapan bir araca müdahale eden ekipere ve İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına, kaza yerinden yaklaşık 200 metre geride devrilen ve kayan yolcu otobüsü çarptı.

Umut Yakup Tanrıöver kimdir, kaç yaşındaydı? Umut Yakup Tanrıöver Gaziantep kazasında hayatını kaybetti!

Kaza bölgesine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Kazada ilk belirlemelere göre aralarında 3 itfaiye, 2 sağlık personeli ile İHA çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver'in de bulunduğu 15 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.

VALİ GÜL, KAZA YERİNDE İNCELEME YAPTI

Gaziantep Valisi Davut Gül, kaza yerine gelerek incelemede bulundu.

Gül, gazetecilere, saat 10.45 sıralarında bir binek aracın kaza yaptığını, ekiplerin müdahale ettiği kazadan 200 metre geride otobüsün devrildiğini, bu aracın kayarak kurtarma ekiplerine çarptığını söyledi.

MUHAMMED ABDULKADİR ESEN KİMDİR?

Gaziantep'teki kazada hayatını kaybeden Muhammed Abdulkadir Esen'in İhlas Haber Ajansı'nda muhabirlik yapıyordu.