Müge Anlı'da canlı yayında ölüm kalım meselesi yaşandı! Polis ekipleri kapıya dayandı!

Dün Müge Anlı ile Tatlı Sert programı için stüdyoya gelen ve röportaj veren Birsen Polat'ın bugün de yayına katılarak kızı Derya ile buluşması bekleniyordu. Stüdyo çıkışında kızını arayan Birsen Polat'ın konuşmalarından şüphelenen Derya, annesinin konuşmalarının normal olmadığını ve orada zorla tutulduğunu iddia etti.

Muhammed Gökalp

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün gergin anlar yaşandı. 16 Temmuz Pazar günü Ankara'dan kaybolan iki çocuk annesi Birsen Polat'tan iki aydır haber alamayan kızı Derya Sancak Müge Anlı'ya başvurdu. Halı hazırda kayıp kaydı da olan Birsen Polat'a Müge Anlı ulaştı. Bu sabah programa katılması beklenen Birsen Polat'tan ses çıkmayınca can güvenliğinden endişe edildi.

Birsen Polat'ın yanında kaldığı evli ve iki çocuk babası Lütfü Bey, Müge Anlı'nın ekibine yayına katılmak istemediklerini söyledi. Son olarak Birsen Polat muhabire iyi olmadığını belirtse de bu konuşulanlar yayına yansımadı. Akabinde evden bir daha hiç ses gelmedi.

Lütfü Beyin nikahlı eşi kendisinin şiddet eğilimli ve yasaklı madde bağımlısı olduğunu belirtti. Yayına bağlanan akrabaların da bu durumu destekleyen açıklamalarının ardınan Birsen Polat'ın can sağlığından endişe edildi.

POLİS EKİPLERİ KAPIYA DAYANDI

Kapının tekrar tekrar çalınmasına rağmen hiç ses gelmeyen evden şüphelenen Müge Anlı, kayıp başvurusuna yeniden baktırdı ve Eyüp polis ekiplerinin harekete geçmesini sağladı.

Polis ekiplerinin geldiğini gören Lütfü bey, kapıyı açtı. Birsen Polat'ın da sesi duyuldu. Kamerada gözükmek istemediklerini, kızı Derya'nı aradığını ve kayıp olmadığını söylediler. Polis ekipleri Birsen Polat'ı ve birlikte yaşadığı kişiyi alarak emniyete götürdü.

Müge Anlı da Derya Sancak'ı emniyete göndererek şikayetçi olmasını ve annesinin de şikayetçi olması için ikna etmesini istedi. Sancak, stüdyodan ayrılarak annesinin bulunduğu emniyete gitti.