Müge Anlı'da ailesini bulmak istedi, şok üstüne şok yaşadı

Müge Anlı'da ailesini bulmak için gelen Ahsen Nur Yıldırım, ailesini bulmak isterken hayatının şokunu yaşadı. Varlığından haberdar olmadığı birçok kardeşi olduğunu öğrenen Ahsen Nur Yıldırım, 1998 ve 2010 doğumlu terk edilen kardeşlerinden sonra da şimdi de 2006 doğumlu terk edilen bir erkek kardeşi olduğu ortaya çıktı. İşte canlı yayında yaşananlar!

Ahsen Nur Yıldırım tam 21 yıl önce hastanede doğduktan sonra cami avlusuna bırakılmıştı. Çocuk Esirgeme Kurumu'na bırakılan daha sonra evlatlık alınan Ahsen Nur Yıldırım, yıllar sonra tesadüf eseri evlatlık olduğunu öğrenmiş ve öz ailesini bulmak için Müge Anlı'nın kapısını çalmıştı. Sadece 3 günlük bir süre içerisinde ailesini bulan Ahsen Nur Yıldırım, yaşamıyla ilgili gerçeği Müge Anlı'nın canlı yayınında öğrenmişti. Bir hafta boyunca süren yayınlar sonucunda; Ahsen'in iki ağabeyi, üç ablası ve bir kız kardeşi olduğu ortaya çıkmıştı.

2006 yılında da terk edilen bir kardeşleri ortaya çıktı

Ahsen'in 1998 doğumlu ağabeyi ile 2010 doğumlu kız kardeşi Buket'in de terk edildiği ve nerede olduklarının bilinmediği de dünkü yayında ortaya çıkmıştı. İki kardeşinin daha bırakıldığı bilinen Ahsen Nur Yıldırım'ın bugünkü yayında da, 2006 yılında çeşme başına bırakılan bir erkek kardeşi daha olduğu ortaya çıktı.

O zamanlar henüz 4 yaşında olan abla Buse ise, 2006 yılında dünyaya gelen kardeşinin öldüğünü bildiğini söyledi.