Kadir Tekin
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'da haftalardır konuşulan Nevrigül Alan'ın şüpheli ölümü ile ilgili her geçen gün yeni gelişme yaşanıyor. Ailesinin kayıp olarak başvurduğu 22 yaşındaki Nevrigül Alan kaybının 47. gününde, 18 Ekim Çarşamba günü, ağacı asılı halde ölü bulundu. Cenazesine, en son telefonda görüştüğü, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Doğan Aydın'ın işaret ettiği zeytinlik alanda ulaşıldı.
Müge Anlı'nın sorularından zaman zaman kaçan Nazmiye Tutaner, ablası Nevrigül Alan hakkında para karşılığında erkeklerle birlikte olduğunu söyledi. İddialara devam eden Nazmiye, ablasını erkek arkadaşı Barış'tan kıskandığını da söyledi.
Nazmiye, davranışları ve iddialarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Abisi, kardeşi Nazmiye'den şüphelendiğini dile de getirdi.
Nazmiye Tutaner, 16 yaşında. Programda anlattığı olaylar ve sert çıkışları ile sosyal medyada da gündem olan Nazmiye N.A ve bazı erkeklerin Ziya Kaya Mahallesi'nde parti yaptıkları ve gayri meşru ilişkiler ve uyuşturucu iddiaları üzerine savcılığın yeni bir soruşturma başlattığı öğrenildi.
Ziya Kaya Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınan N.A.'nın savcılık tarafından ifadesine başvurulacağı öğrenildi.
(Hakan Bozkurt)