Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona hazırlanıyor... Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ATV'de izleyici karşısına çıkıyordu. Severek takip edilen ve programda sır perdesi olan birçok olay gün yüzüne çıkıyordu. Sezon finaliyle kısa bir veda yapan Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? sorusu programın takipçileri tarafından araştırılıyor. Kayıp kişilerin arandığı, ailelerin kavuşturulduğu, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı program ATV'de yayınlanıyor. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi...

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ağustos sonu eylül başı gibi başlaması bekleniyor. Detaylı bir açıklama geldiği zaman haberimize eklenecektir.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT HAKKINDA

Programın sunuculuğunu Müge Anlı yapmaktadır. Kayıp kişilerin arandığı, ailelerin kavuşturulduğu, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı bir programdır. Müge Anlı ve beraberinde avukat Rahmi Özkan ve Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen programda yer almaktadır.

14 yıldır (14 sezon) kesintisiz yayınlanan program bugüne kadar 3212 kaybı bulmuş, 181 cinayet dosyası aydınlatmış ve 930 aileyi kavuşturmuştur. Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) reytinglerine göre Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programıdır.