Müge Anlı fark edince ateş püskürdü: Bacaklarıma bakma, yararım beynini

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortam bir anda gerildi. Müge Anlı'nın kayıp Arife Gökçe olayının baş şüphelisi Sinan Sardoğan'a sarf ettiği sözler güne damga vurdu. Sinan'ın bacaklarına baktığını gören Müge Anlı, baş şüpheliye ateş püskürdü.

Müge Anlı, Arife Gökçe'nin kaybında şüpheli bulunan Sinan Sardoğan'a ateş püskürdü. Sinan'ın bacaklarına baktığını gören Müge Anlı, "Benim bacaklarıma bakma, sana bir uçarım buradan yararım senin beynini" diyerek tepki gösterdi.

ATV'de canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çok sayıda kadın bağlanarak Sinan Sardoğan'ın tacizci olduğunu iddia etti. Sardoğan ise Arife Gökçe olayına ilişkin verdiği çelişkili ifadelere rağmen iddiaları yalanladı. Müge Anlı Sinan Sardoğan'ı öyle bir anda yakaladı ki bir anda çileden çıktı.

Müge Anlı, Sinan Sardoğan'ın 23 tane suç kaydı olduğunu, 3 kez kadın kaçırdığını, 5 kez taciz suçu işlediği ve tek cezasının izinsiz odun kesmekten 19 gün ceza almak olduğunu duyurdu.

KIZINI TACİZ ETTİĞİNİ İDDİA ETTİ

Canlı yayına bağlanan bir mağdur annesi o dönem henüz 17 yaşında olan kızını Sinan Sardoğan'ın taciz ettiğini açıkladı. İstanbul Bayrampaşa'da sabah saatlerinde Sinan Sardoğan'ın kızını bir aracın arkasına çektiğini, fermuarını indirmeye çalıştığını söyledi.

Ayrıca Sinan Sardoğan'ı karakola götürdüklerinde Sardoğan'ın kendisini "O saat dışarıda olmasaymış" diyerek savunduğunu belirtti.

MÜGE ANLI ÇİLEDEN ÇIKTI

Müge Anlı'nın "Arife Hanım nereden Sinan?" diye sorduğu sırada Anlı çileden çıktı. Sinan'ın bacaklarına baktığını fark eden Müge Anlı "Benim de bacaklarıma falan bakma.Sana var ya bir uçarım buradan, yararım senin beynini" diyerek çileden çıktı.