Müge Anlı CANLI YAYIN İZLE! Müge Anlı'da Nevrigül Alan olayında Nazmiye ne anlattı?

Müge Anlı'da Nevrigül Alan olayında Nazmiye'ye ne anlattığı merak ediliyor. Nevrigül Alan'ın ölümündeki şüpheler devam ediyor. Kardeşi Nazmiye bir şeyler mi saklıyor? Nazmiye, ablasının ölümü ile ilgili Müge Anlı'ya neler anlattı?

Müge Anlı'da Nevrigül Alan olayında Nazmiye'nin neler anlattığı merak ediliyor. Atv ekranında hafta içi hergün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te intihar süsü verilmiş cinayet olayı işleniyor. Kaybından 40 gün sonra 18 Ekim'de bir ağaca asılı halde bulunan Nevrigül Alan'ın cinayeti ile ilgili olarak kardeşi Nazmiye, Müge Anlı'ya özel olarak odada bildiği herşeyi anlatacağını söylemişti. Müge Anlı'da Nevrigül Alan olayında Nazmiye ne anlattı?

MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE!

MÜGE ANLI'DA NEVRİGÜL ALAN OLAYINDA NAZMİYE NE ANLATTI?

Kardeş Nazmiye, ablası hakkında özel açıklamalarda bulundu. Nazmiye para karşılığı başkalarının yanına gittiğini söyledi. Müge Anlı ise odadaki konuşmaları aktarmadı.

NEVRİGÜL ALAN OLAYI NEDİR?

Nevrigül'ün son görüştüğü isimlerden Doğan Aydın'a göre aralarındaki bir ilişki değil tek taraflı bir beklentiydi.

Bu sözler dikkat çekerken bir izleyici Doğan Aydın ile ilgili çarpıcı bir ihbarla Müge Anlı ekibine ulaştı.

Filiz Yavuz, Doğan ve Nevrigül'ün kardeşi Nazmiye'nin bir ilişkisi olduğunu, Nevrigül'ün kaybından bir hafta önce bunu öğrendiğini ve bunun üzerine Doğan ile tartıştığını, Doğan'ın da bir arkadaşına "Yakalandık, patladık" dediğini anlattı.

Filiz Yavuz ayrıca Doğan Aydın'ın arkadaşının "Bu adam manyak kesin bu kızı ortadan bu kaldırdı." dediğini iddia etti.

Nevrigül Alan'ın şüpheyle yaklaşılan ölümüyle ilgili kardeşi Nazmiye'nin bilgi sahibi olduğu düşünülüyordu.

Ayrıca Filiz Yavuz, Nazmiye'nin eniştesini suçlamasını çok manidar bulduğunu, hedef şaşırtmaya çalıştığını düşünüyor.

Nevrigül Alan'ın eski eşi Remzi, Nazmiye'nin kendisine de birlikte olmak için eskiden mesaj attığını iddia etti.

Nevrigül Alan'ın erkek kardeşi Abdullah Tutaner ile yaptığımız röportajda da kendisi kardeşi Nazmiye'den şüphelendiği için kayıptan sonra telefonunu karıştırmış.

Nazmiye'nin telefonunda Asker diye kayıtlı biri ile konuştuğunu ve Nazmiye'nin bir arkadaşına "Biz yandık, polisler seni alır" dediğini annesi duymuş.

Nazmiye ise ablası kaybolduktan sonra polislerin telefonunu dinlediğini düşündüğünü bu yüzden karşı taraf "Bu tarz konuşma, senden de şüphelenirler, böyle konuşursan polis de seni alır." dediğini söyledi.

Kısa süre sonra Asker lakaplı Recep Bey yayına bağlandı.

Recep Bey, Nazmiye'nin telefonda yandık, polisler seni alacak tarzında konuşmadığını sadece Nazmiye'nin "Polis bizim telefonlarımızı dinliyor" dediğini söyledi.