Müge Anlı 20 Eylül 2022 canlı yayın izleme linki! Müge Anlı canlı yayın izle!

Atv'nin yeni sezonda da büyük bir heyecanla izlenen programı Müge Anlı'da yine birbirinden şaşırtıcı olaylar gündeme geliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te aranan 15 yaşındaki Yasemin Salman olayıyla ilgili dün yeni gelişmeler yaşandı. Anne Sevim Hanım canlı yayına çıkarak kızını 48 yaşındaki Nurettin isimli servis şoförünün kaçırdığını anlatmıştı....

Atv ekranlarının yıllardır büyük bir heyecanla izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı yeni sezonunda yine fırtınalar estirmeye devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 15 yaşındaki kızı Yasemin Salman'ı arayan anne Sevim Hanım'ın 26 gündür aradığı kızı için günlerdir ekrandaydı...

MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE!

Anne Sevim Hanım, kızının son kez yaklaşık bir ay önce evden ayrıldığını, arayışa çıktığı kızını, son kez servis şoförü Nurettin Aslan'ın aracına binerken gördüğünü ve kızının günlerdir Nurettin Aslan tarafından alıkonulduğunu dile getirdi.

48 yaşındaki Nurettin Aslan ise iddiaları reddederek küçük kızın annesinden şiddet görüp kaçtığını ve kendisinin ise Yasemin'i başına bir şey gelmesin diye aracına alıp karakola gidip ifade verdiğini,bir süre sonra ise Yasemin'in kendi yanından da gittiğini ve nerede olduğunu bilmediğini iddia etti.

Ancak Müge Anlı canlı yayınına bağlanan Yasemin'in arkadaşları Nurettin Aslan'ın kendilerini taciz ettiğini dile getirdiler. Son olarak Yasemin'in arkadaşları tarafından Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gönderilen ve Nurettin Aslan'ın kucağına alıp küçük kızın karnını tutarak poz verdiği fotoğraf infiale yol açtı.

Bu görüntülerin ardından küçük kızın kaçırılma ve zorla alıkoyulma şüphesiyle servis şoförü Nurettin Aslan Silivri Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.