Muammer Ketenci, Gülşen'i yaylım ateşine tuttu! Açıklamaları çok fena

Ünlü modacı Muammer Ketenci, 2. Sayfa programının konuğu oldu. Gülşen'in geçtiğimiz gün sahnede tercih ettiği kıyafeti ve dansı ile ilgili sert açıklamalarda bulunan Muammer Ketenci, ''Şöyle bir şey de var; gerçekten azıttı. Bazı örf ve adetler var şu durumda tamamen ortadan kalktı. Edep var ya edep!'' sözleri ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Ünlü şarkıcı Gülşen, sahne kıyafetleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Her geçen gün sahnede daha da iddiaları kıyafetler konser veren Gülşen, Muammer Ketenci'nin radarına takıldı.

Muammer Ketenci, TV8'de ekrana getirilen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Ketenci, Gülşen'in sahne kıyafetlerinde artık abartıya kaçtığını ve dansının kendisi gibi düşünenlere cevap olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu boşanıyor mu? Ortalığı karıştıracak iddia

"BANA, YILDIZHAN'A ÇOK GÜZEL BİR SAVUNMA MEKANİZMASI UYGULADI"

"Allah'tan üzerine o simli ağı giymiş. O hareket müziğin vermiş olduğu kıvraklık değil... Bana, Yıldızhan'a bu tip eleştirileri yapanlara karşı çok güzel bir savunma mekanizması uyguladı. Gülşen de vücut diliyle cevap veriyor. Büyük ihtimalle bunun dersini almış.

"EDEP VAR YA EDEP!"

Bu kavramı ilk defa ben burada dile getiriyorum, şimdiye kadar kimse söylemedi. Ama şöyle bir şey de var; gerçekten azıttı. Bazı örf ve adetler var şu durumda tamamen ortadan kalktı. Edep var ya edep!