MSÜ sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MSÜ sınav yerleri nasıl öğrenilir?

2024 MSÜ sınavına kısa bir süre kala, hazırlıklarını sürdüren adaylar sınav yerlerinin açıklanmasını bekliyor. Sınava giriş belgesinin üzerinde; MSÜ sınavının nerede olacağı, belgenin üzerinde adayın sınava gireceği bina, salon bilgileri ile fotoğrafı yer alacak. Peki MSÜ sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? MSÜ sınav yerleri nasıl öğrenilir? İşte MSÜ sınava giriş belgesinin yayınlanacağı tarih

MSÜ sınav yerleri nasıl öğrenilir? sorusu, Mart ayının 3'ünde gerçekleştirilecek olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavına katılacak öğrenciler tarafından gündeme geldi. Adaylar, Sınava Giriş Belgelerini, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebilecekler. Peki MSÜ sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte MSÜ sınava giriş belgesi ile ilgili detaylar

MSÜ SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavı 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıl sınav yerleri sınavdan 10 gün önce ilan edilmişti. 2024 MSÜ sınav giriş belgelerinin şubat ayının son haftasında paylaşılması bekleniyor.

MSÜ SINAVI NEREDE OLACAK?

MSÜ sınavı 3 Mart 2024 Pazar günü tüm il merkezlerinde yapılacak ve saat 10.15'te başlayacak. Sınav süresi ise 135 dakika olacak.

MSÜ SINAV YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Adaylar, MSÜ sınav yerlerini gösteren Sınava Giriş Belgelerini, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebilecekler. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı yer alacak. Hiçbir aday MSÜ Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremez. Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılır.