MSB astsubay alımı son başvuru ne zaman? MSB Muvazzaf Astsubay alımı başvuru ekran

MSB Muvazzaf Astsubay alımı başvuru ekranı yoğun ilgi görüyor. 2023 Yılı Türk Silahlı Kuvvetlerine Dış Kaynaktan Muvazzaf Astsubay Adayı Temini başvuru kılavuzu yayımlandı. Kılavuz kapsamında kimlerin başvuru yapabilecekleri, başvuruların nasıl ve nereye yapılacağı, seçim aşamaları, değerlendirme esasları ile muvazzaf astsubaylığa ilişkin genel bilgilere yer verildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri 2023 Yılı Dış Kaynaktan Muvazzaf Astsubay Adayı Temini Başvuru Kılavuzu Yayımlandı. Adaylar aramalarını hızlandırdı. Peki, MSB astsubay alımı son başvuru ne zaman? MSB astsubay alımı şartları nelerdir? İşte merak edilen detaylar...

MSB ASTSUBAY ALIMI SON BAŞVURU NE ZAMAN?

Adaylar ön başvurularını 27 Kasım 2023 (saat 23.59'a kadar) tarihine kadar, https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirecek.

Şahsen, postayla, dilekçe ile veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

ASTSUBAY ALIMI BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

MSB Muvazzaf Astsubay BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Adaylar https://personeltemin.msb.gov.tr sitesine girdikten sonra e-devlet şifresi ile başvuru ekranının açılması gerekiyor.

Ardından başvuru sihirbazı ile ilerleyerek tüm adımları tamamladıktan sonra 'Tercih Yap' ekranına yönlendirilecek ve buradan ilgili alımı tıklanarak tercih yapılacak.

Tercih işlemi tamamlandıktan sonra "Tercihlerimi Göster" butonuna tıklanarak tercihler kontrol edilmeli. Tercihlerim sayfasında yer alan tercihler adayın kayıtlı tercihleri olup ayrıca bir kaydetme işlemi yapmayacak. Adayların TC Kimlik Numaraları Aday Numarası olarak kullanılacak. Başvurunun tamamlanmasını müteakip bütün işlemlerde TC Kimlik Numarası kullanılacak.