Mozart'ın Türk Marşı ile gündem olmuştu... Piyanist kuryeye ünlülerden destek

Kargo götürdüğü mağazadaki piyanoda çaldığı Mozart'ın Türk Marşı ile bir anda gündem olan Can İncir'e ünlülerden de destek geldi. Gülben Ergen piyano hediye etti, piyanist Gülsin Onay da konserinde ağırladı.

Kurye olarak Getir'de çalışan 19 yaşındaki Muharrem Can İncir'in, siparişi teslim ettikten sonra mağazada gördüğü piyanoda Mozart'ın 'Türk Marşı' bestesini çaldığı anlar sosyal medyada paylaşım rekoru kırmıştı. Ünlü müzisyenlerin de dikkatini çeken performansı izleyen şirket sahibi Nazım Salur, genç yeteneği şirkette ağırlayıp, destek sözü vermişti. Piyanist kurye Muharrem Can İncir'in performansını izleyen ünlü isimlerden de genç yeteneğe tebrik ve destek yağdı.

PİYANO SÖZÜNÜ TUTTU

Şarkıcı Gülben Ergen, İncir'in videosunu "Kimin ne cevherler taşıdığını, ne değerli, ne muhteşem vasıflar sahibi olduğunu bilmek mümkün mü? Kapına gelip hizmet veren kurye kardeşimize bakın. Piyanosunu çalmak istiyorsa, yaşamında ideali bu yöndeyse, müzisyen arkadaşlarım, dostlarım, yol arkadaşlarım adına ona destek olmak isterim" notuyla paylaştı. Sözünü tutan Ergen, aldığı piyanoyu İncir'e hediye etti.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan İncir, "Gülben Abla evimize misafir oldu. Bana sürpriz yaparak piyanomu getirdi" dedi.

KONSER ÖNCESİ ÇALIŞTILAR

Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay, sosyal medyadan Can İncir'e 'ders vereceğini ve konsere davet edeceğini' açıkladı. Onay, daha sonra sosyal medyadan ulaştığı Can İncir'le dün akşam konser öncesi bir araya geldi. Gülsin Onay, bulaşmayı sosyal medyadan paylaşarak; "Sevgili Can İncir davetim üzerine konserime geldi ve öncesinde biraz çalıştık, yarın da devam edeceğiz. Çok mutlu oldum, başarılar diliyorum yetenekli ve hevesli gencimize" ifadelerini kullandı.