Milyoner'de Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşırtan anlar! Bakın kime benzetmiş! Yarışmada gördü, 33 günde evlendi...

Ekranların eğlendiren ve düşündüren yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümüyle ekranlara geldi. Uzun yıllardır ekranlarda yer alan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğuyla izleyiciyle buluşan Milyoner'in son bölümünde yaşananlar geceye damgasını vurdu. Yarışmacı Bahar Biçer'in eşiyle tanışma hikâyesi hem izleyicileri hem de İmirzalıoğlu'nu şaşırttı.

Televizyon ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan ve bir klasik haline gelen Kim Milyoner Olmak İster son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunda ekrana gelen Milyoner'in son bölümünde yarışan Bahar Biçer anlattığı hikayeyle herkesi şaşırttı. Biçer, Milyoner aracılığıyla şu anda evlendiği eşiyle tanıştığını ve 33 gün içerisinde evlendiğini ifade etti. Olayı pür dikkat dinleyen İmirzalıoğlu şaşkınlığını gizleyemedi.

21 yaşındaki Bahar Biçer eşiyle Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı ile tanıştığını söyledi. Eşini Milyoner'de yarışırken televizyondan gören ve "Freddie Mercury'e benzeten Biçer onunla sosyal medyadan iletişime geçti ve tanıştı.

"33 GÜN İÇERİSİNDE EVLENDİK"

Eşiyle tanıştıktan sonra 33 gün içerisinde evlendiğini dile getiren Bahar Biçer hem Kenan İmirzalıoğlu'nu hem de yarışmacıları şaşırttı. Biçer: "Bu programın çok hayırlı bir etkisi oldu bizim için. Yani yarışmadan ödül aldık, ama yarışma vasıtasıyla eşimi tanımış oldum. Tanışmamızın 33'üncü gününde evliliğimiz oldu. Ben de sahte hesap olduğu için bende ilgi uyandırdı. Sohbete devam ettik. Bu program yuva yapmış oldu, bir hayra vesile oldu. Çok güzel oldu bizim açımızdan" cümleleriyle hikayesini anlattı.

İmirzalıoğlu, "Çok güzel, mutluluğunuz daimi olsun. Milyoner'de gerçekten birçok anlara duygulara şahit olduk ama böyle bir olaya ilk defa şahit oluyoruz. Fakat bu program şimdi bir aile kurdu. Sağlıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.