Milyarder Elon Musk'ın eski hali ortaya çıktı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk son yıllardaki yükselişi ile dünyanın en zengin insanlarından birisi oldu. Tesla'nın dünyadaki 5'inci büyük fabrikasını Almanya'da açan Musk'ın 1995 yılında hurdacıda çektirdiği fotoğraf görenleri hayrete düşürdü.

Dünyanın en zengin insanlarından birisi olan Elon Musk şirketi Tesla'nın Avrupa'daki ilk otomobil fabrikası Almanya'nın başkenti Berlin yakınlarındaki Grünheide'de açtı. Musk'ın durdurulamaz büyümesinin yanı sıra yıllar önce bir hurdalıkta çekildiği fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Tesla'nın dünyadaki 5'inci büyük fabrikası Almanya'da açıldı. Açıl törenine Elon Musk bizzat katılırken Musk'ın yanı sıra, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Almanya Ekonomi ve İklimi Koruma Bakanı Robert Habeck ve Brandenburg Eyaleti Başbakanı Dietmar Woidke de katıldı.

Scholz, açılış töreninde yaptığı konuşmada Tesla'nın Avrupa'daki ilk fabrikasının onaylanması ve inşaatına başlanmasına işaret ederek, Almanya'nın planlamayı daha da hızlandırmaya ihtiyacı olduğunu vurguladı.

NEREDEN NEREYE?

Fabrika açılışı sonrası sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşılan bir fotoğrafta Elon Musk'ın 1995 yılında bir hurdacıda BMW marka arabasına yedek parça aradığı fotoğraf gündem oldu. Aradan geçen yıllar sonucunda BMW'nin kalbine kendi otomobil fabrikasını açan Elon Musk'ın serveti ise BMW'yi 4'e katladı.