Milli Piyango yılbaşı çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları 2023! Milli Piyango yılbaşı bileti ne kadar?

Milli Piyango yılbaşı çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 31 Aralık 2023 günü gerçekleştirilecek Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi için detaylar belli oldu. Yılbaşı biletleri 9 Kasım 2023 itibarı ile satışa çıktı. Henüz biletini almayan kimseler bilet fiyatları ile ilgili arama yapıyor. Peki, Milli Piyango yılbaşı çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları 2023! Milli Piyango yılbaşı bileti ne kadar?

Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları araştırılıyor. Bu sene büyük ikramiye hayali kuranlar aramalarını hızlandırdı. Milli Piyango yılbaşı biletleri Milli Piyango Online web sitesi, Milli Piyango mobil uygulaması ve Milli Piyango bayileri üzerinden alınabiliyor. Peki, Milli Piyango yılbaşı bileti ne kadar?

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI:

Milli Piyango yılbaşı tam bilet 400 TL,

Milli Piyango yılbaşı tam bilet yarım 200 TL,

Milli Piyango yılbaşı tam bilet çeyrek bilet 100 TL.

2024 BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye bedeli 400 milyon TL.

Bu yıl 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili. Yani bu yıl büyük ikramiyenin tamamı talihlilerin olacak.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonrası, oyunseverlerimiz amorti dahil olmak üzere tüm ikramiye sonuçlarını Milli Piyango Online web sitesi ve Milli Piyango mobil uygulaması üzerinden takip edilebilecek.

Milli Piyango yılbaşı sonuçları 31 Aralık 2023 gecesi çekilişten hemen sonra millipiyangoonline.com'da açıklanacak.