Milli Piyango çekilişi CANLI izle! Milli Piyango 2024 yılbaşı çekilişi nereden izlenir?

Milli Piyango 2024 yılbaşı çekilişi 31 Aralık 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek. Milli Piyango 2024 yılbaşı özel çekilişi bugün 18.30'da başlayacak. 2024 yılbaşı piyango çekilişinde ikramiye kazanan numaralar belli olmaya başladı. Gece de devam edecek olan çekiliş, canlı olarak yayınlanacak. Peki Milli Piyango canlı yayın ne zaman? 2024 yılbaşı çekilişi saat kaçta, hangi kanalda? İşte Milli Piyango çekilişi CANLI izleme linki...

Milli Piyango çekilişi başladı. 2024 Yılbaşı özel çekilişi için bilet alan vatandaşlar, Milli Piyango çekilişinin hangi kanalda yayınlanacağını ve yılbaşı çekilişini nereden izleyeceklerini merak ediyor. Noter huzurunda yapılan çekiliş, canlı yayından takip edilebiliyor. Kazanan talihliler bir bir belli olurken, amorti ve büyük ikramiye için nefesler tutuldu. Peki Milli Piyango nereden izlenir? Milli Piyango çekilişi saat kaçta, hangi kanalda? İşte Milli Piyango çekilişi CANLI izleme bağlantısı

Milli Piyango 2024 Yılbaşı büyük ikramiye hangi numaraya çıktı? Milli Piyango büyük ikramiye nereye, hangi illere çıktı?

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

2024 Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi saat 18.30'da başlayacak. Çekilişin gerçekleştirildiği son gün de belirli bir saate kadar biletler alınabilecek. Çekilişin başlamasının ardından bilet satışı sona erecek ve tüm Türkiye çekilişin gerçekleştirileceği canlı yayına kilitlenecek. Milli Piyango TV'den gün boyu canlı olarak izlenebilecek olan çekiliş noter huzurunda yapılacak.

MİLLİ PİYANGO NEREDEN İZLENİR?

Yılbaşı çekilişi için heyecanlı bekleyiş başladı. Büyük ikramiyenin açıklanacağı Milli Piyango 2024 yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık Pazar günü saat 18:30'da başlayacak. Büyük ikramiye heyecanı ise akşam saatlerinde yaşanacak.

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi saat 23.30'da tamamlanacak.

Gece de devam edecek olan çekiliş, Milli Piyango TV kanalından canlı yayınlanacak. Yılbaşı çekilişi, Kanal D ekranlarında canlı yayınlanıyor.

Yeni yıla dakikalar kala 2024 yılına milyoner olarak girecek yeni isimler belli olacak. Milli Piyango 2024 yılbaşı çekilişini CANLI izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MİLLİ PİYANGO 2024 YILBAŞI ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE!

Büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık 2023 gecesi canlı olarak yayınlanacak ve tüm çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da açıklanacak.

MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYESİ NE KADAR?

Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin tamamı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da dağıtım garantili olacak.