Milli Ağaçlandırma Günü mesajları! Geleceğe nefes Cumhuriyete nefes fidan bağışı ekranı

Geleceğe nefes Cumhuriyete nefes fidan bağışı ekranı yoğun ilgi görüyor. 6 Kasım 2019'da yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile her yıl 11 Kasım ''Milli Ağaçlandırma Günü'' olarak kutlanıyor. İşte Geleceğe nefes Cumhuriyete nefes fidan bağışı ekranı ve Milli Ağaçlandırma Günü mesajları...

Bugün Milli Ağaçlandırma Günü olarak kutlanıyor. Ülkenin orman sahasını ve ağaç servetini çoğaltmak, erozyon kontrolünü teşvik ederek toprak, su ve bitki arasında bozulan dengeyi yeniden oluşturmak, biyolojik çeşitliliği geliştirmek, çevre değerlerini korumak gibi amaçlarla her yıl 11 Kasım 'da Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü tarafından fidan dikim etkinlikleri düzenleniyor.

GELECEĞE NEFES CUMHURİYETE NEFES FİDAN BAĞIŞI

Geleceğe Nefes Cumhuriyete Nefes olmak için sizin adınıza dikilecek fidanın hangi ilde olmasını istediğinizi seçerek sertifikanızı oluşturabilirsiniz.

Geleceğe nefes Cumhuriyete nefes fidan bağışı ekranı

CUMHURİYET ORMANLARI

Bu yıl etkinlik, Cumhuriyet'in 100. yılında "Geleceğe Nefes, Cumhuriyet'e Nefes" mottosuyla düzenleniyor. Bu kapsamda, toplam 3 etkinlik yapılacak. 11 Kasım'da 81 ilde Cumhuriyet ormanları kurulacak.

Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü dolayısıyla 100 kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşuna 100 fidan hediye edilecek. Kurumlar bu fidanları 11 Kasım'da toprakla buluşturarak seferberliğe katkı verecek. 81 il 922 ilçede yapılacak etkinlikte ise 5 milyon 2023 fidan toprakla buluşturulacak.

MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ MESAJLARI!

Bugün 81 ilimizde fidan dikim alanlarını tıklım tıklım dolduracak, Cumhuriyetimizin 100. yılı hatırasına vatanımızın yeşiline yeşil katacağız. En yeşil günümüz, 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü'müz kutlu olsun.

Diktiğimiz her ağaç, hem bugünümüze hem de yarınımıza hayat olacak. Her diktiğimiz ağaç, hem kendimize hem de çocuklarımıza sevgi olacak. 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü'müz kutlu olsun.

Bu yıl toprakla buluşturacağımız her bir fidan, bizlerin Cumhuriyete ve değerlerine olan bağlılığımızın birer göstergesi niteliğindedir.

Cumhuriyetin 100. yılında 'Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes' ol...

Cumhuriyetimizin 100. yılı hatırasına 81 ilimizde kurulacak Cumhuriyet ormanlarında, benim de bir fidanım olsun diyorsanız. Haydi Türkiye, hep birlikte fidan dikmeye... 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü kutlu olsun