''Midemi almış'' deyip doktorunu suçlamıştı! Seren Serengil yine haksız çıktı

Son dönemde sağlık problemleri yaşayan Seren Serengil geçirdiği mide ameliyatının ardından dikkat çekici açıklamalarda bulunmuştu. Eski doktoru Ersin Aksu'yu suçlayan Seren Serengil “Bütün organlarım yapışmış, Ameliyatım 6 saat sürecekti ama operasyonu geçiremedim. Midemi almışlar” ifadelerine yer verdi. Doktor Ersin Aksu ise avukatı aracılığı ile Serengil'in suçlamalarına açıklık getirdi.

Magazin dünyasının dikkat çeken isimlerinden Seren Serengil bir kez daha haksız çıktı. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Ölmez programında sunuculuk yapan Seren Serengil son dönemde sağlık problemleri ile gündeme geldi. Geçirdiği zayıflama operasyonu sonrası hızlı kilo veren Serengil eski doktoru hakkında suçlayıcı ithamlarda bulundu.

'MİDEMİ ALMIŞ, ORGANIM YOK'

Seren Serengil kendisini ameliyat eden doktoru Ersin Aksu hakkında suçlayıcı açıklamalarda bulundu. Hızlı kilo vermeye başlayan ve Dumping Sendromu'na yakalanan Serengil: "Bütün organlarım yapışmış. Ameliyatım 6 saat sürecekti ama operasyonu geçiremedim. Midemi almışlar, bu bir skandal!" dedi.

"TİBBİ STANDARTLARA UYGUN"

Seren Serengil'i ameliyatını yapan doktor Ersin Aksu, avukatı aracılığıyla Sağlık Bakanlığı'nın raporunu açıkladı ve hastaya yapılan işlemlerin tıbbi standartlara uygun olduğunu söyledi! İşte Ersin Aksu'nun avukatı aracılığı ile yaptığı açıklama: