Bugün hangi kanalda kandil programı var? Mevlid Kandili TV programları 26 Eylül 2023

Bugün 26 Eylül 2023 Mevlid Kandili idrak ediliyor. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğum günü olan bu özel gecede televizyonda kandil özel programlarını izlemek isteyenler saat kaçta, hangi kanalda, hangi programın yayınlanacağını sorguluyor. Peki, bugün hangi kanalda kandil programı var? İşte Mevlid Kandili TV programları 26 Eylül 2023...

Mevlid Kandili TV programları 26 Eylül 2023 araştırılıyor. Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifi dolayısıyla rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen Mevlid Kandili, İslam dünyasının önemli gün ve geceleri arasında yer alıyor. Bu mübarek geceye özel sohbetlerin yapılacağı, duaların edileceği bir televizyon programını izlemek isteyenler yayın akışlarını araştırıyor. Peki, bugün hangi kanalda kandil programı var?

MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI 2023 :: En güzel, en anlamlı, resimli, dualı, ayetli kısa ve öz kandil mesajları burada...

BUGÜN HANGİ KANALDA KANDİL PROGRAMI VAR?

Atv'de saat 00:20'de Nihat Hatipoğlu ile Mevlid Kandili Özel yayını ekrana gelecek. Her sene olduğu gibi bu sene de Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Mevlit Kandil'inde atv ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

"Peygamber Efendimizin doğumu nasıl müjdelendi? Yüce Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği bu gecede neler oldu? Bu gecenin önemi nedir? Bu gece nasıl dua edilmelidir?" sorularına yanıt bulunacak.

Fox Tv'de Fatih Savaş ile Mevlid Kandili Özel yayını izleyicisi ile buluşacak.

TRT1'de saat 19:00'da Mevlid Kandili Özel yayını ekrana gelecek.

Kanal 7'de saat 19:30'da Mevlid Kandili Özel programı yayınlanacak. Programın tanıtımı ise şu şekilde yapıldı:

ALEMLERE NUR OLARAK GÖNDERİLEN HZ. MUHAMMED'İN DOĞUŞU KANAL 7'DE KUTLANIYOR

Varlığıyla kainata nur olan Hz. Muhammed'in dünyayı şereflendirişinin yıldönümü olan Mevlid Kandili, çok özel bir programla Kanal 7 ekranlarında kutlanacak. Mevlid Kandili Özel programı, Necmettin Nursaçan'ın duahanlığında, ünlü mevlidhan, hafız ve kârilerin okuyacakları Kur'an-ı Kerim'le gecenin önemini ekrandan izleyiciye ulaşacak.

Peygamber Efendimizin Mevlid Kandili duası nedir? Peygamber Efendimizin kandillerde okudu dua ve Türkçe meali

Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'in dünyaya gelişinin yıldönümü Mevlid Kandili Özel programı ile Kanal 7'de ihya edilecek. Güzel ahlakı, adaleti, Allah'a olan aşkıyla Müslümanlara öncülük yapan Hz. Muhammed'in doğduğu bu önemli gecenin duygusu Kur'an-ı Kerim'den sureler, dualar ve ilahilerle canlı yayında izleyiciye yaşatılacak. Açılış konuşmasını ve duahanlığını Necmettin Nursaçan'ın yapacağı programda Doğan Temiz, Emrullah Akbaş, Mutesim Alasalı, Adem Karabey, Mehmet İzci, Hasan Akıntaş ve Abdüllatif Efe okuyacakları Kur'an-ı Kerim ile gönülleri ferahlatacak. İlahi grubu ise seslendirecekleri ilahilerle gecenin ruhunu Taksim Camii'nden yapılacak canlı yayınla ekranlara taşıyacak.

Mevlid Kandili'nde çekilecek tesbihler ve zikirler neler? Mevlid Kandili gecesi tesbihleri ve zikirleri...

Hz. Muhammed'in doğduğu gecede, okunacak sureler, en güzel ilahiler ve mevlitlerle konuklara ve izleyenlere huzur dolu bir gece sunulacak.

Mevlid Kandili ayetleri ve hadisleri neler? İşte Mevlid Kandili ile ilgili ayetler...

Mevlid Kandili Özel programı Taksim Camii'nden canlı yayınla 26 Eylül Salı akşamı saat 19.30'da Kanal 7 ekranlarında...

Mevlid Kandili'nde hangi ibadetler yapılır, hangi dualar okunur? Mevlid Kandili Duası Türkçe ve Arapça okunuşu

Mevlid Kandili Namazı nasıl kılınır? Mevlid Kandili Namazı kaç rekattır, hangi dua ve sureler okunur?

Mevlid Kandili anlamı ve önemi nedir? Bugün kandil mi, ne kandili?