Sandık Kokusu'nun Atilla'sı Metin Akdülger diziden çıktı mı? Metin Akdülger diziden ayrıldı mı?

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sandık Kokusu'nda Atilla karakterinin ve dolayısı ile Metin Akdülger'in ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu. Sandık Kokusu'na bu hafta Kıvanç rolü ile Serkay Tütüncü'nün de dahil olması, Karsu'nun Atilla'ya ''Git'' demesinin ardından dizi hayranları ''Metin Akdülger diziden ayrıldı mı? Sandık Kokusu'nun Atilla'sı Metin Akdülger diziden çıktı mı?'' sorusuna yanıt arıyor. Peki, Metin Akdülger diziden ayrıldı mı? Sandık Kokusu'nun Atilla'sı Metin Akdülger diziden çıktı mı?

Show TV'nin yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi 'Sandık Kokusu'nun Atilla'sı Metin Akdülger'in dizideki akıbeti merak konusu oldu. Dizide Karsu'nun Atilla'ya "Senden tek bir şey isteyebilir miyim? Git!" demesi üzerine "Metin Akdülger diziden ayrıldı mı? Sandık Kokusu'nun Atilla'sı Metin Akdülger diziden çıktı mı?" soruları araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

METİN AKDÜLGER DİZİDEN AYRILDI MI?

Sandık Kokusu'nun Atilla'sı Metin Akdülger diziden ayrıldı. Resmi Instagram Sayfası'ndan yapılan açıklama şu şekilde:

Sandık Kokusu'nun "Kara Şövalyesi" Atilla'ya hayat veren değerli oyuncumuz Metin Akdülger'e, bu yolculukta hikayemize kattığı renk ve bütün emekleri için çok teşekkür ederiz.
Hoşça kal Atilla, seni çok özleyeceğiz ve seni çok seviyoruz!

METİN AKDÜLGER KİMDİR?

Metin Akdülger (d. 10 Nisan 1988, Bursa), Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu. Lise yıllarında amatör tiyatro oyunlarında yer alan ve kısa filmler çeken Akdülger, Koç Üniversitesindeki eğitimine devam ederken okuldaki oyunculuk derslerine katıldı ve bu yıllarda da oyunlarında yer almaya devam etti. 2012'de Craft Tiyatro ekibine katıldı. Profesyonel tiyatro kariyeri 2012'de, Kaset oyunundaki rolüyle başladı. 2013'te gençlik dizisi Medcezir'de rol alarak televizyon sektörüne girdi. Aynı yıl başrol oynadığı ilk filmi, felç geçiren bir futbolcuyu konu alan Bensiz yayımlandı. Sinema deneyiminin ardından 2014'te Didaskali Tiyatro'nun hazırladığı Maşenka oyunuyla tekrar tiyatro çalışmalarına başladı. 2015'te, dönem dizisi Analar ve Anneler'de rol aldı.

2016'da, Duygu Asena'nın otobiyografik romanı Kadının Adı Yok'tan uyarlanan tiyatro oyunu Kahramanlar Hep Erkek'te yer aldı. Aynı yıl televizyon yapımlarındaki ilk başrolü olarak dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem'in ikinci sezonunda Osmanlı Padişahı IV. Murat Han'ı canlandırdı. Dizinin bitmesinin ardından tiyatroya dönen Akdülger, 2017'de tek kişilik oyun Baldan Karanlık'ta oynadı. Oyundaki performansıyla 2. Üstün Akmen Tiyatro Ödülleri'nde "Yılın Umut Vaat Eden Erkek Oyuncusu" ödülünün sahibi oldu. Aynı yıl, Kırık Kalpler Bankası filminde yer aldı. 2018 Cannes Film Festivali'nde de gösterilen En Sevdiğim Kumaş filminde oynadı. 2018'de, polisiye türündeki Şahsiyet ve 2019'da, fantastik türündeki Atiye adlı internet dizilerinde yer aldı. Kariyeri boyunca çeşitli kısa filmlerde oynayan Akdülger, bazı kısa film yarışmalarında ise jürilik yaptı. 2019'un sonunda Burak Yeşildurak'la Journers adlı bir grup kurarak müzik yapmaya başladı.