Mekanın sahipleri geri döndü! Kardeşlerim, Gönül Dağı, Ya Çok Seversen, MasterChef reytingleri nasıl? 9 Eylül reyting sonuçları...

Cumartesi akşamlerinin reyting savaşları yeniden başlıyor. Yeni sezona merhaba diyen Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizilerinin yeni bölümleri bu akşam izleyicisi ile buluşacak. Perşembe akşamları ekrana gelen Ya Çok Seversen dizisi de artık cumartesi akşamı ekrana gelecek. Peki, reytinglerde zirveye hangi isim oturacak? Kardeşlerim, Gönül Dağı, Ya Çok Seversen, MasterChef reytingleri nasıl? 9 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı?

Kardeşlerim, Gönül Dağı, Ya Çok Seversen, MasterChef reytingleri merak ediliyor. 9 Eylül akşamı Atv'de yayınlanan Kardeşlerim ve TRT1'de Gönül Dağı dizilerinin yeni sezonlarının ilk bölümleri ekrana gelecek. Aynı zamanda Kanal D'nin yeni yapımlarından Ya Çok Seversen de cumartesi günleri izleyicisi ile buluşmaya devam edecek. Peki reytinglerde hangi dizi kaçıncı sırada yer alacak?

9 EYLÜL REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Kardeşlerim, Gönül Dağı, Ya Çok Seversen, MasterChef reytingleri henüz açıklanmadı. Reytingler açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

GEÇEN HAFTANIN REYTİNG SONUÇLARI NASILDI?

Total'de 1. sırada TV8'de izleyici ile buluşan "MasterChef Türkiye All Star", 2. sırada ATV'de ekranlara gelen "Melefiz 2: Kötülüğün Gücü", 3. sırada ise Kanal D'de yayınlanan "Ya Çok Seversen" yer aldı.

AB'de 1. sırada "MasterChef Türkiye All Star", 2. sırada "Güldür Güldür Show" tekrar bölümü, 3. sırada ise "Fox Ana Haber Hafta Sonu" yer aldı.

Ya Çok Seversen 10. bölüm izle full! Ya Çok Seversen yeni bölüm izle kesintisiz, tek parça!

Gönül Dağı 104. bölüm izle! TRT1 Gönül Dağı yeni sezon izle kesintisiz!

Kardeşlerim yeni sezon izle tek parça! Kardeşlerim 98. bölümde neler oldu?

MasterChef'te 7. eleme adayı kim oldu? En çok 'gecenin yemeği'ni yapan yarışmacı kim?

MasterChef konuğu şef Can Gümüş kimdir? Can Gümüş kaç yaşında?

Yalı Çapkını Mabel Matiz şarkısı hangisi? Yalı Çapkını Mabel Matiz Aşkım Gülüm sözleri...