Mehmet Dinçerler'in aldığı replika yüzük soruldu, Hadise bakın ne tepki verdi

Ünlü şarkıcı Hadise, önceki akşam arkadaşları ile yediği akşam yemeği çıkışında görüntülendi. Keyifli halleri ile dikkat çeken Hadise, Mehmet Dinçerler'in kendisine aldığı replika yüzük hakkında sorulan sorulara cevap vermedi. Mehmet Dinçerler ile boşanan Hadise, yüzük sorusuna gülerek ''Öpüyorum sizi. İyi geceler'' yanıtını verdi. Hadise sonrasında aracına ilerledi.

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda basına kapalı olarak gerçekleştirilen bir düğünle hayatlarını birleştiren Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Eylül'de evliliklerini noktaladı. Olaylı bir boşanma süreci geçiren Hadise ile Mehmet Dinçerler hakkında yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor.

Dinçerler'in ünlü şarkıcıya evlilik teklif ederken 3 milyon TL değerindeki yüzüğü geri istemesi magazin gündeminde deprem etkisi yaratmıştı. Boşanmanın harekete geçen Hadise, yüzüğün replika olduğunu öğrenmesinin ardından 10 bin euro (182 bin TL) değerindeki takıyı satıp parasını hayvan derneklerine bağışlamıştı.

HADİSE'DEN REPLİKA YÜZÜK TEPKİSİ

Tüm yaşananların ardından kardeşi Derya Açıkgöz ve Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Dries Mertens ve eşi Katherine Kerkhofs ile İstinyePark'ta akşam yemeği yiyen ünlü şarkıcı mekan çıkışı basın mensupları ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Hadise, muhabirlerin replika yüzük sorularına gülerek "Öpüyorum sizi. İyi geceler" diyerek aracına bindi.