MEB ANKET SAYFASI: Ara tatil kaldırılsın mı? Ara tatil bu sene bitecek mi?

MEB ara tatil anketi başladı. Öğretmen, öğrenci ve velilerin katılabildiği ankette öncelikle sisteme giriş yapılması gerekiyor. Sisteme Öğrenci TC kimlik numarasının girilmesinin ardından yakının (Anne, Baba, Kardeş, Eş veya Çocuk) TC Kimlik Numarasının da yazılması isteniyor...

MEB ara tatil anketi oy verme ekranı yoğun ilgi görüyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ara tatilin kaldırılması için yaptığı bir açıklamada, "Öyle bir şey yok. Velilerden, öğretmenlerden, öğrencilerden böyle bir talep gelirse bakarız" demişti. Bakanlık tarafından hazırlanan ankette "Ara tatil kaldırılsın mı? Devam mı etsin?" sorusuna yanıt aranıyor. Peki, MEB ara tatil anketinde oy nasıl verilir?

MEB ANKET ARA TATİL EKRANI İÇİN TIKLA

ARA TATİL ANKETİNDE NASIL OY KULLANILIR?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından ara tatil değerlendirme anketi hazırlandı. Öğretmen, öğrenci ve velilerin, Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) üzerinden katılabildikleri ankette, geride kalan ara tatilin nasıl geçtiğine yönelik sorular bulunuyor.

Öğrenciler, veliler ve öğretmenler "Ara tatil kaldırılsın mı? Devam mı etsin?" anketine mebbis.meb.gov.tr üzerinden katılım sağlayacaklar.

'Ara Tatil Uygulamasına İlişkin İzleme ve Değerlendirme Çalışması' anketlerine, 10 Aralık'a kadar https://veri.meb.gov.tr adresi üzerinden ulaşılabilecek.