MasterChef'te son düzlüğe girildi! İşte finalist olan ikinci isim

Birbirinden iddialı ve yetenekli yarışmacıların haftalar boyu kıran kırana mücadele ettiği MasterChef Türkiye'de final heyecanı başladı. Somer Sarıoğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüriliğini yaptığı MasterChef'te sona kalan 4 yarışmacı finalist olabilmek için üst düzey performans sergiledi ve finale adını yazdırmayı başaran 2 isim belli oldu.

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de sona yaklaşıldı. Her yıl düzenlenen ve birbirinden yetenekli yarışmacıların büyük ödülü kazanmak için mücadele gösterdiği MasterChef bu yıl da yine heyecan dolu dakikalar ev sahipliği yaptı. Son 4'e kalan yarışmacılar final için kollarını sıvarken ilk finalistin ardından ikincisi de belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde son 4'e kalan adaylar arasında oynanan oyunlarda ilk finalist 52 puan alan Sergen olmuştu. Yarışmanın 149. bölümünde karşı karşıya gelen Hasan, Dilara, Tahsin ve Eren kozlarını paylaştı.

İKİNCİ FİNALİST BELLİ OLDU!

İlk turda Şef Ahmet Dede'nin zorlu tabağını yapmak için yarışan adaylar en iyi tabağı yapmak için ter döktü. İlk oyunun sonunda Hasan 30 puanla tur birincisi oldu. İkinci oyunda ise Soya sosu ile yapılan yaratıcılık mücadelesinde toplamda 53 puana ulaşan Hasan MasterChef Türkiye'nin ikinci finalisti olmayı başardı. Gecenin ikincisi 45 puanla Tahsin, üçüncüsü 40 puanla Eren, dördüncüsü ise 35 puan alan Dilara oldu.

Şef ceketini alan Hasan, "Çok mutluyum şefim. Sezon sonuna kadar bunu bekliyorduk. Şu an hak etmiş olduğum üniformama kavuştum. Biz bunun için buradaydık. Şampiyonluk için yolumuza devam edeceğiz. Ceketimi üzerime giyerken hislerim bambaşkaydı." dedi.