Masterchef'te kim elendi? 12 Kasım MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu!

Masterchef'te eleme heyecanı yaşandı. Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef All Star'da dün akşam bir isim yarışmaya veda etti. MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu. Somer, Mehmet ve Danilo şefin, belirlenen konsepte uygun yemek yapan yarışmacıların hazırladıkları yemekleri tadarak puanladığı programda, izleyiciler merakla ''MasterChef All Star'da elenen isim kim? MasterChef'te elenen yarışmacı kim?'' sorularına cevap arıyor. Ayrıntılar haberimizde....

TV8'in sevilen programlarından olan MasterChef All Star'ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde potada olan 7 yarışmacı arasında eleme heyecanı yaşandı. Nefes kesen yarışmada gerçekleştirilecek olan eleme oyununda Masterchef kadrosuna veda eden isim belli olacak. Peki Masterchef'te kim elendi? İşte 12 Kasım MasterChef All Star'da elenen isim...

MASTERCHEF ALL STAR KİM ELENDİ 12 KASIM?

TV8 ekranlarından yayınlanan programın sıkı takipçileri ise "MasterChef son bölümde kim elendi" sorusuna yanıt arıyor. MasterChef'te eleme oyunu iki etaptan oluşuyor.

MasterChef'te yarışmaya veda eden isim, 7 yarışmacı arasından seçildi. Eleme potasında ise; Ayaz, Dilara, Cemre, Alican, Batuhan, Tahsin ve Tanya yer aldı.

İlk aşamada potadan kurtulan isimler Ayaz, Batuhan ve Tahsin oldu. Dilara, Cemre, Alican ve Tanya ikinci aşamada yarıştı.

MasterChef All Star'a 12 Kasım Pazar günü veda eden isim ise Tanya oldu.

ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

1. eleme adayı: Ayaz

2. eleme adayı: Dilara

3. eleme adayı: Alican

4. eleme adayı: Cemre

5. eleme adayı: Batuhan

6. eleme adayı: Tahsin

7. eleme adayı: Tanya