MasterChef'te dün akşam kim kazandı? MasterChef'te ilk 3'e giren ikinci isim belli oldu!

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef'te ilk 3'e kalan isim 9 Ocak Pazar akşamı yayınlanan bölümde belli oldu. Birbirinden yetenekli yarışmacıların uzun bir sezon boyunca mücadele ettiği MasterChef Türkiye'de finale adım adım yaklaşılırken yarışmacılar adını ilk 3'e yazdırmak için ter döktü. Tahsin, Hasan ve Sergen arasında oynanan oyunda kıyasıya mücadele yaşandı. Peki, 9 Ocak Pazar MasterChef'te ilk 3'e kim girdi?

Sona adım adım gelinen MasterChef'te ilk 3'e kalan isim belli oldu. Uzun yıllardır ekran serüvenine başarılı bir şekilde devam eden MasterChef bu yıl da yine birbirinden yetenekli yarışmacıyı ağırladı. İlk 3'e girmek için 9 Ocak Pazar akşamı mücadele eden Sergen, Hasan ve Tahsin arasında kıyasıya mücadele yaşandı. MasterChef 9 Ocak Pazar birincisi kim oldu? sorusunun yanıtı haberimizde...

MASTERCHEF 9 OCAK PAZAR BİRİNCİSİ KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'nin 9 Ocak Pazar günü yayınlanan bölümünde yarışmacılar ilk 3'e girmek için mücadele verdi. Yarışmanın cama akşamı yayınlanan bölümünde birinci olan isim Eren olmuş ve ilk 3'e girmeye hak kazanmıştı. Tahsin, Hasan ve Sergen arasında oynanan oyunda heyecan dolu dakikalar yaşandı.

Yarışmanın ilk turunda şefler yarışmacılardan Steak Tartar yapmalarını istediler. Bu zorlu tarifte en iyi tabağı yapmak için mücadele eden yarışmacılar yaptıkları tabağı şeflerin tadımına sundu. İlk turun sonunda şeflerin yaptığı puanlama sonucunda Hasan 17, Sergen 18 ve Tahsin 17 puan aldı. İkinci turda ise yarışmacılara 3 çeşit toz biber vererek yaratıcılıklarını sergilemeleri istendi. İkinci turun sonunda Hasan 39, Sergen ve Hasan ise 37 puana ulaştı.

Yarışmanın 3. ve final turunda şeflerin yarışmacılardan istediği lezzet Ben Saksı Değilim oldu. Yarışmacılar bu zorlu tarifi yapabilmek için üst düzey performans sergiledi. Bu oyunun ardından MasterChef'te ilk 3'e giren ikinci isim belli oldu. İlk 3'e kalmayı başaran ikinci isim Tahsin oldu.